Categories: Ştiri sănătate

Disperarea fără limite a unui părinte! Conducea cu viteză pentru a-și duce copilul la spital, dar oamenii legii au decis să aplice legea în timp de copilul ..

Drama fără limite a unui părinte, din Arad! Un tată disperat să își ducă de urgență copilul de doi ani la spital, a condus cu o viteză de 174 km/h. Acestaa fost oprit de oamenii legii pentru viteză, în vederea efectuării formalităților aferente astfelor de situații. Deși șoferul a povestit motivul care a stat la baza acestei acțiuni, oamenii legii nu s-au înduplecat.

Din păcate, micuțul s-a stins din viață după această întâmplare nefericită.

Cazul acestui bărbat a ajuns pe masa judecătorilor care au decis să îi rețină permisul, în ciuda faptului că au transformat amenda în avertisment. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a condus cu 174 km/h pe o porțiune de drum unde viteza maximă acceptată era de 100 km/h.

În timpul procesului, bărbatul a recunoscut că a condus cu viteză explicându-o că a fost nevoit să ajungă de urgență acasă. Soția îi comunicase că fiul în vârstă de doi se simte foarte rău și avea nevoie de ajutor de specialitate la spital.

Magistrații nu au fost însă, deloc, înțelegători. Aceștia au respins cererea de anulare a sancțiunii, arătând că „petentul nu a dovedit în niciun fel cele invocate, iar starea de necesitate nu poate fi reţinută pe baza unei simple susţineri”.

Judecătorii de la Tribunalul Arad, unde s-a și judecat, au admis în parte plângerea, transformând amenda în avertisment. Judecătorii de aici au considerat că, în calitate de agent de pază, depășirea vitezei nu se justifică, potrivit InfoActual.

„Chiar dacă ea ar fi reală, nu justifică starea de necesitate şi nu înlătură sau atenuează răspunderea contravenţională a petentului. În atare împrejurare, era necesar să apeleze Sistemul naţional pentru situaţii de urgenţă la numărul de telefon 112, nu să circule cu atare viteză, punând în pericol pe ceilalţi participanţi la traficul rutier şi fără însemnele prevăzute de codul rutier pentru autovehiculele care circulă în regim de intervenţie”, au arătat, în decizia lor, judecătorii.

Recent Posts

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

6 minute ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

36 de minute ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

o oră ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

2 ore ago

Vârsta de pensionare, în atenția bogaților: Oamenii trebuie să lucreze

Larry Fink, directorul general al BlackRock, a avertizat recent, că Lumea se confruntă cu o…

2 ore ago

Premier, împușcat în urma unei ședințe. Viața lui este în pericol

Premier, împușcat în urma unei ședințe. În urmă cu câteva ore, premierul slovac Robert Fico…

3 ore ago

Citeste si: