Categories: Ştiri sănătate

Djokovic își schimbă decizia privind vaccinarea. Decizia luată de sportiv. A anunțat acum

Djokovic își schimbă decizia privind vaccinarea. După haosul generat la Australian Open, sârbul Novak Djokovic își schimbă decizia privind vaccinarea.

Djokovic își schimbă decizia privind vaccinarea. Decizia luată de sportiv. A anunțat acum

După zile întregi de tensiuni în Australia, Novak Djokovic, în vârstă de de 34 de ani este pregătit să se vaccineze. Surse din anturajul sportivului au declarat că după ce i-a fost refuzată participarea la primul turneu de Grand Slam al anului din lipsa vaccinului împotriva COVID-19, sportivul dorește să se vaccineze, scrie Gazeta Sporturilor.

Într-un interviu acordat pentru presa din Austria, Daniel Muksch, autorul unei dintre biografiile lui Nolea precizat că sârbul ar fi dispus să se vaccineze, fapt ce i-ar asigura participarea la toate turneele de tenis.

„Din ce am auzit din partea apropiaților lui, cred că se va vaccina. Poate a contribuit la decizie și finala din Australia. Poate că cele 21 de trofee de Grand Slam ale lui Nadal l-au împins s-o facă”, a spus Muksh, citat de Mundo Deportivo.

De ce vrea Novak Djokovic să se vaccineze?

Recent, Ministerul Sportului din Franţa a anunțat că tenismenii străini care doresc să ia parte la competițiile sportive din Hexagon pot participa la competiție doar dacă sunt vaccinați anti-Covid.

Franța se numără printre țările care a anunțat un set de reguli stricte pentru sportivii care vor să participe la competiţii pe teritoriul acestei ţări. Astfel, regula vaccinării obligatorii se va aplica și pentru restul evenimentul Grand Slam-ul de judo de la Paris, din 5-6 februarie, Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, precum și pentru meciurile din cupele europene de fotbal programate în următoarele săptămâni.

Așadar,  toți tenismenii care vor să participe la turneel e de Grand Slab de la paris trebuie să fie vaccinaț obligatoriu. Astfel, în cazul în care Novak Djokovic va refuza să se imunizeze în continuare, el va rata șansa de a mai participa la unul dintre turneele din acest an, potrivit Capital.

Recent Posts

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

28 de minute ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

58 de minute ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

o oră ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

2 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

2 ore ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

3 ore ago

Citeste si: