„Doctorul zilei” te ajută să îți pregătești sănătatea pentru iarnă. Cum tratați naturist gripa și cum transformați murăturile în armă-anticancer

Despre răceli auzim vorbindu-se peste tot în jur, în această perioadă. Cei mai vulnerabili, le simt pe pielea lor: un copil proaspăt dus în colectivitate se poate îmbolnăvi și de zece ori într-un an.

Clasicul „Ce să iau/să îi mai dau ca să treacă mai repede” își găsește răspunsuri variate în noul număr din Doctorul zilei. De la variantele naturiste cu ridiche neagră, echinaceea, inhalații, ventuze la clasicele alopate paracetamol, decongestionante nazale sau vaccinuri, toate sunt explicate de medici pe înțelesul tuturor în numărul 11 din revista care apare pe piață marți, 22 octombrie.

          Experții fac chiar o prognoză despre epidemia de gripă așteptată să ajungă și în România destul de curând și explică cine ar trebui să se vaccineze, unde se pot face imunizări gratuite și cine riscă să dezvolte complicații.

Lunile de toamnă și de iarnă reprezintă momentul propice pentru a rezolva mici intervenții chirugicale de genul alunițe, varice, intervenții estetice gen lipoaspirație. Un cunoscut medic le detaliază pentru toți cei interesați, invitându-vă la consultații gratuite.

Și cum este sezonul murăturilor, nu pierdem ocazia să le reevaluăm: ce este de făcut pentru a le face sănătoase în situațiile în care suferiți de hipertensiune, probleme cu rinichii sau cu inima, care sunt cele mai puțin nocive modalități de conservare, atunci când sarea devine pericol major.

Dacă vă simțiți mai puțin eficienți la job, nu aveți chef de ieșit cu prietenii și viața de cuplu a devenit un coșmar, de vină ar putea fi și astenia de toamnă. Cum se poate totuși gesiona, explică psihologii în numărul 11 „Doctorul zilei”.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

2 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

3 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

3 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

4 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

4 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

5 ore ago

Citeste si: