miercuri, iunie 3, 2020

Despre răceli auzim vorbindu-se peste tot în jur, în această perioadă. Cei mai vulnerabili, le simt pe pielea lor: un copil proaspăt dus în colectivitate se poate îmbolnăvi și de zece ori într-un an.

Clasicul „Ce să iau/să îi mai dau ca să treacă mai repede” își găsește răspunsuri variate în noul număr din Doctorul zilei. De la variantele naturiste cu ridiche neagră, echinaceea, inhalații, ventuze la clasicele alopate paracetamol, decongestionante nazale sau vaccinuri, toate sunt explicate de medici pe înțelesul tuturor în numărul 11 din revista care apare pe piață marți, 22 octombrie.

Citește și:

          Experții fac chiar o prognoză despre epidemia de gripă așteptată să ajungă și în România destul de curând și explică cine ar trebui să se vaccineze, unde se pot face imunizări gratuite și cine riscă să dezvolte complicații.

Lunile de toamnă și de iarnă reprezintă momentul propice pentru a rezolva mici intervenții chirugicale de genul alunițe, varice, intervenții estetice gen lipoaspirație. Un cunoscut medic le detaliază pentru toți cei interesați, invitându-vă la consultații gratuite.

Citește și:

Și cum este sezonul murăturilor, nu pierdem ocazia să le reevaluăm: ce este de făcut pentru a le face sănătoase în situațiile în care suferiți de hipertensiune, probleme cu rinichii sau cu inima, care sunt cele mai puțin nocive modalități de conservare, atunci când sarea devine pericol major.

Dacă vă simțiți mai puțin eficienți la job, nu aveți chef de ieșit cu prietenii și viața de cuplu a devenit un coșmar, de vină ar putea fi și astenia de toamnă. Cum se poate totuși gesiona, explică psihologii în numărul 11 „Doctorul zilei”.

Parteneri