Categories: Ştiri sănătate

DOLIU în familia lui chef Florin. A încetat din viață, din cauza unor complicații survenite în urma unor intervenții chirurgicale

DOLIU în familia lui chef Florin. Este o zi tristă pentru familia renumitului bucătart. A încetat din viață, din cauza unor complicații survenite în urma unor intervenții chirurgicale.

Florin Dumitrescu și Cristina își petrec Ziua îndrăgostiților în lacrimi. Tatăl soției sale a pierdut lupta cu viața. Tristul anunț a fost făcut chiar de fiica sa, Cristina Dumitrescu, care a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

DOLIU în familia lui chef Florin. A încetat din viață, din cauza unor complicații survenite în urma unor intervenții chirurgicale

„Azi dimineață, tăticul meu bun a plecat spre Ceruri! În urma mai multor operații, organismul lui a cedat, dar nu inainte de a ne aștepta ca să ajungem la el. Îl priveam cu dragoste și neputință încercând să găsesc orice ajutor pentru a-l face bine și a-l aduce acasă… El voia acasă!
Este încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri, dar tati nu mai e și doare rău de tot!“, a scris Cristina Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Cristina Dumitrescu: Bucurați-vă de ai voștri. Tremur și plâng pentru că îmi dau seama că nu o să-l mai aud niciodată

Răpusă de durere, Cristina spune că noi suntem duși de valul vieții și câteodată uităm de părinți.

„Vreau doar să vă spun că noi toți avem tendința de a ne lăsa duși de valul vieții și câteodată uităm ce e cu adevărat important. De azi pe ecranul telefonului meu nu o să mai apară că mă sună TATI și tremur și plâng pentru că îmi dau seama că nu o să-l mai aud niciodată spunând “Ce faci ciocarlia mea?”. Va rog, bucurați-vă de ai voștri cât îi aveți!“, se mai arată în mesaj.

Cristina Dumitrescu: Era foarte iubit

„Drum lin spre lumină Bubulică! Te iubesc nespus de mult și îți mulțumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, învățăminte, nasul cârn, caracterul, și multă iubire! Cine l-a cunoscut, cine a râs la glumele lui, cine a băut o palinca cu el, cine s-a bucurat să îl aibă ca familie și prieten, amintiți-vă de el! Ești atat de iubit, Bubulică al meu!, a mai scris Cristina Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut de toată lumea, însă soția sa a fost o prezență destul de discretă. Cristina Dumitrescu are 39 de ani, este jurnalist de profesie și are propriul blog de frumusețe. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, sunt căsătoriți din 2014 și au împreună două fetițe, potrivit evz.ro.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

3 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

3 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

4 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

4 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

5 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

5 ore ago

Citeste si: