duminică, ianuarie 29, 2023

DOLIU în familia lui chef Florin. Este o zi tristă pentru familia renumitului bucătart. A încetat din viață, din cauza unor complicații survenite în urma unor intervenții chirurgicale.

Florin Dumitrescu și Cristina își petrec Ziua îndrăgostiților în lacrimi. Tatăl soției sale a pierdut lupta cu viața. Tristul anunț a fost făcut chiar de fiica sa, Cristina Dumitrescu, care a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Te-ar mai interesa: Leguma care îți îmbunătățește nivelul de zahăr din...

DOLIU în familia lui chef Florin. A încetat din viață, din cauza unor complicații survenite în urma unor intervenții chirurgicale

„Azi dimineață, tăticul meu bun a plecat spre Ceruri! În urma mai multor operații, organismul lui a cedat, dar nu inainte de a ne aștepta ca să ajungem la el. Îl priveam cu dragoste și neputință încercând să găsesc orice ajutor pentru a-l face bine și a-l aduce acasă… El voia acasă!
Este încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri, dar tati nu mai e și doare rău de tot!“, a scris Cristina Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

Cristina Dumitrescu: Bucurați-vă de ai voștri. Tremur și plâng pentru că îmi dau seama că nu o să-l mai aud niciodată

Răpusă de durere, Cristina spune că noi suntem duși de valul vieții și câteodată uităm de părinți.

„Vreau doar să vă spun că noi toți avem tendința de a ne lăsa duși de valul vieții și câteodată uităm ce e cu adevărat important. De azi pe ecranul telefonului meu nu o să mai apară că mă sună TATI și tremur și plâng pentru că îmi dau seama că nu o să-l mai aud niciodată spunând “Ce faci ciocarlia mea?”. Va rog, bucurați-vă de ai voștri cât îi aveți!“, se mai arată în mesaj.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Cristina Dumitrescu: Era foarte iubit

„Drum lin spre lumină Bubulică! Te iubesc nespus de mult și îți mulțumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, învățăminte, nasul cârn, caracterul, și multă iubire! Cine l-a cunoscut, cine a râs la glumele lui, cine a băut o palinca cu el, cine s-a bucurat să îl aibă ca familie și prieten, amintiți-vă de el! Ești atat de iubit, Bubulică al meu!, a mai scris Cristina Dumitrescu.

Te-ar mai interesa: Cum să îți dezgheți în câteva secunde parbrizul cu...

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut de toată lumea, însă soția sa a fost o prezență destul de discretă. Cristina Dumitrescu are 39 de ani, este jurnalist de profesie și are propriul blog de frumusețe. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, sunt căsătoriți din 2014 și au împreună două fetițe, potrivit evz.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private