Categories: Ştiri sănătate

Dr. Geert Vanden Bossche ce a participat la crearea vaccinului E-bola, atrage atenția asupra vaccinării în masă împotriva coronavirusului! Este extrem de periculos!

Geert Vanden Bossche,  virusolog independent și expert în vaccinuri din Belgia, fost angajat la Vaccine Alliance GAVI și la The Bill & Melinda Gates Foundation, a publicat o scrisoare deschisă și alte documente în ultimele zile, în care treage un semnal de alarmă cu privire la riscurile vaccinării în masă pentru COVID-19, așa cum sunt implementate în prezent sau prevăzute în multe țări.

Geert Vanden Bossche, implicat în dezvoltarea mai multor vaccinuri timp de 23 de ani, printre care și vaccinul anti-Ebola.

Vanden Bossche susține că omenirea se confruntă acum cu „o catastrofă globală fără egal”, din cauza administrării în masă a ceea ce el consideră a fi vaccinuri greșite.

„Acest tip de vaccinuri profilactice sunt complet inadecvate și chiar extrem de periculoase, atunci când sunt utilizate în campaniile de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale”, susține el.

„Dacă mergi la război, asigură-te că ai arma potrivită la momentul potrivit împotriva unui inamic pe care să-l înțelegi suficient. Acum avem de-a face cu un coronavirus mutant super inteligent, care încearcă să evadeze presiunii imune”, a subliniat dr. Geert Vanden.

Dr. Bossche avertizează că programul global de vaccinare pe fondul pandemiei globale face mai mult rău decât bine.

El avertizează în continuare că vaccinarea:

  • creează mai multe cazuri asimptomatice pentru a răspândi virusul, deoarece vaccinurile NU previn infecția și transmiterea;
  • doar suprimă simptomele Covid-19 și pot preveni spitalizarea și decesele. Dar la ce preț?
  • stimulează doar anticorpii specifici antigenului induși artificial și nu celulele natural killer (NK) necesare pentru neutralizarea eficientă a coronavirusului;
  • permite anticorpilor specifici antigenului, care pot să nu funcționeze pe noi variante, să rămână permanent și să concureze cu, să submineze și chiar să distrugă celulele NK războinice capabile și loiale;
  • ajută la crearea de noi variante și „învață” virusul cu privire la „evadarea imună virală”; și,
  • este o situație de „pierdere-pierdere” care este periculoasă la toate nivelurile, subliniind faptul că tratarea coronavirusului și a pandemiei trebuie să se bazeze pe ȘTIINȚĂ.

„Vaccinurile sunt bune, dar implementarea vaccinului pe scară largă în plină pandemie este susceptibilă de a spori evadarea imunitară sau antigenică (abilitatea virusului de a se adpta la presiuni imune), deoarece niciunul dintre aceste vaccinuri actuale nu previn replicarea / transmiterea variantelor virale. Cu cât folosim mai mult aceste vaccinuri pentru imunizarea persoanelor în mijlocul unei pandemii, cu atât virusul va deveni mai infecțios”, avertizează expertul.

 

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

o oră ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

2 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

2 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

3 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

3 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

4 ore ago

Citeste si: