Categories: Expertul zilei

Dr. Oz: 3 analize medicale pe care orice femeie trebuie să le facă

Este esențial să vă cunoașteți starea corpului pentru a preveni trei dintre cei mai mari ucigași – bolile de inimă, diabetul și cancerul.

Dr. Oz vă împărtășește cum să faceți acest lucru cu ajutorul a 3 analize simple, disponibile prin intermediul medicului sau farmacistului dumneavoastră. Acum, mai mult ca oricând, aveți puterea de a detecta și de a combate aceste boli, îmbunătățindu-vă sănătatea și poate chiar salvându-vă viața, scrie Oprah.

Testul 1: O evaluare cuprinzătoare a greutății și a grăsimii

O evaluare cuprinzătoare a greutății și grăsimii este mai mult decât a sta pe un cântar și a număra kilogramele. Acest test șapte în unu vă oferă o perspectivă asupra sănătății dvs. generale prin măsurarea următoarelor: Greutatea corporală, Indicele de masă corporală (IMC), Procentul de grăsime corporală, Vârsta corporală, Metabolismul în repaus, Grăsimea viscerală și o măsurătoare importantă care poate fi nouă pentru dumneavoastră, Mușchiul scheletic. Și, deși s-ar putea presupune că bărbații sunt mai preocupați de masa musculară, cunoașterea procentului de mușchi scheletici este la fel de crucial pentru femei.

De fapt, mușchiul scheletic este cheia secretă a capacității corpului dumneavoastră de a arde grăsimile pe termen lung și de a pierde în greutate.

Medicul dumneavoastră vă poate spune procentul ideal în funcție de o varietate de factori, dar, în general, femeile ar trebui să țintească spre aproape 30 la sută, în timp ce bărbații ar trebui să fie mai aproape de 35 la sută. Dacă procentul dvs. este prea mic, este timpul să vă măriți masa musculară.

Există două modalități excelente de a construi mușchi pentru bărbați și femei. În primul rând, mâncați mai multe ouă.

Un ou conține aproximativ 10 la sută din necesarul zilnic de proteine – vital pentru construirea mușchilor – și este încărcat cu vitaminele A, D și B12, precum și cu luteină și zeaxantină.

Deși majoritatea oamenilor cred că ouăle sunt bogate în colesterol, cantitatea conținută în gălbenuș este de fapt neglijabilă.

Pentru a construi și mai mulți mușchi, adăugați un supliment de creatină la shake-urile și smoothie-urile zilnice.

Consumul a 2 grame de creatină pe zi în timp ce faceți exerciții fizice oferă mușchilor mai multă energie, permițându-le să crească pe măsură ce sunt împinși să lucreze mai mult și mai mult timp.

Pur și simplu, cu cât ai mai mulți mușchi, cu atât mai multe calorii va arde corpul tău. Dar trebuie să vă implicați în exerciții fizice regulate, de intensitate moderată spre mare – în caz contrar, ați putea lua în greutate, potrivit sursei.

Testul 2: Tensiunea arterială

Bolile de inimă sunt ucigașul numărul unu în rândul femeilor, dar când vine vorba de tensiunea arterială – un factor major care contribuie la bolile de inimă – atât de multe persoane continuă să nu fie controlate și diagnosticate.

Arterele sănătoase sunt vitale pentru transportul sângelui prin inimă și către restul corpului. O presiune peste nivelul normal exercită o forță prea mare asupra arterelor dumneavoastră și poate duce la deteriorarea arterelor, inclusiv slăbirea, cicatrizarea, riscul de acumulare de plăci și cheaguri de sânge și, în general, boala coronariană.

Tensiunea arterială ridicată este asociată cu dezvoltarea unor afecțiuni care pun viața în pericol, cum ar fi accidentul vascular cerebral, insuficiența renală și diabetul de tip 2. O citire ideală a tensiunii arteriale ar trebui să fie de 115/75; orice valoare peste 140/90 este considerată hipertensiune arterială, în timp ce prehipertensiunea este orice citire între acestea.

Există opțiuni medicamentoase și naturale pentru a reduce tensiunea arterială. Încercați să luați Coenzima Q10, cunoscută și sub numele de CoQ10 sau ubiquinonă. Este un supliment fără prescripție medicală care poate ajuta la menținerea sănătății vaselor de sânge. A

dministrarea a 200 mg pe zi a fost demonstrată în unele studii pentru a ajuta la reducerea tensiunii arteriale. De asemenea, ar trebui să adăugați mai mult usturoi în dieta dumneavoastră. Consumul a cel puțin 1 cățel pe zi poate reduce tensiunea arterială și încetini întărirea arterelor.

Testul 3: Analiza de sânge pentru glucoză și colesterol

Acest test de sânge nedureros, prin înțepătură în deget, măsoară atât nivelul de zahăr din sânge, cât și colesterolul.

Dacă nu ați mâncat în decurs de câteva ore, nivelul de zahăr din sânge ar trebui să fie între 70 și 100. O măsură de 100-125 este considerată prediabetică, iar 126 înseamnă că ai diabet. Dacă ați mâncat recent și nivelul glicemiei depășește 200, vă plasează și pe dumneavoastră printre cei 80 de milioane de americani care trăiesc cu diabet. Iar pe măsură ce zahărul se acumulează în corpul tău din cauza rezistenței la insulină, acesta acționează ca niște cioburi de sticlă, răzuind pereții arterelor tale, lăsându-le grav slăbite.

2 suplimente pentru a tempera efectele diabetului

Puteți lua 2 suplimente pentru a tempera efectele diabetului. Mulți diabetici de tip 2 au în mod natural un nivel scăzut de magneziu, care este important pentru reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Luarea a 400 mg pe zi de suplimente de magneziu poate ajuta la gestionarea nivelului de zahăr din sânge. În plus, administrarea zilnică a 200 mcg de supliment de polinicotinat de crom poate îmbunătăți modul în care funcționează insulina în organism, mergând până la a readuce prediabeticii – persoanele cu glicemia cuprinsă între 100 și 125 – la niveluri sănătoase. (Dacă luați deja medicamente pentru diabet sau dacă aveți probleme renale sau hepatice, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a încerca orice supliment).

Nivelul colesterolului ar trebui să fie, de asemenea, sub 200. Orice valoare mai mare ar trebui să determine o vizită la cabinetul medicului. Pe lângă tratamentul pe care vi-l recomandă, adăugați ulei de nucă de cocos în mesele dumneavoastră, ca înlocuitor al untului și al altor grăsimi nesănătoase, saturate.

De fapt, adăugarea unei singure linguri în dieta dumneavoastră pe zi ar putea ajuta la creșterea HDL, sau a nivelului de colesterol sănătos, pentru a vă proteja arterele.

De asemenea, puteți include un supliment de drojdie roșie de orez în rutina zilnică pentru a ajuta la scăderea colesterolului. Acest supliment poate funcționa ca și clasa de medicamente eliberate pe bază de rețetă cunoscute sub numele de statine, blocând enzima care produce colesterolul rău. Încearcă să iei 1200 mg de două ori pe zi pentru a-ți ține colesterolul sub control (după ce te-ai consultat cu medicul tău, bineînțeles).

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

11 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

12 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

12 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

13 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

13 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

14 ore ago

Citeste si: