Categories: Stil de viaţă

Dr. Virgiliu Stroescu: „Toate vitaminele de pe această planetă le găsim în…”

Dr. Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a explicat în cadrul unui interviu ce trebuie să facem pentru întărirea imunității.

Sfaturi pentru întărirea imunităţii

Dr. Virgiliu Stroescu a enumerat alimentele care ne cresc imunitatea și care nu ar trebui să ne lipsească din meniul zilnic.

„Alimentele sănătoase sunt cele vii, vegetale, toate vitaminele de pe această planetă le găsim în verdeţuri. Nu trebuie să ne lipsească fructele, însă, atenţie! Fructele trebuie mâncate înainte de masă. Nu trebuie să ne lipsească salatele, substanţele verzi. Cât mai multe produse vegetale să consumăm zilnic, pentru că ele ne cresc imunitatea.

Pentru creşterea imunităţii avem nevoie de proteine, dar aceste proteine le produce organismul, nu le luăm din afară. Proteinele sunt făcute din aminoacizi, iar hrana vegetală e plină de aminoacizi„, a completat reputatul medic la România TV.

Dr. Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a dezvăluit în cadrul unui interviu cum își ajută pacienții să slăbească masiv.

Dacă va doriți să slăbiți rapid, medicul vă recomandă să beți doar supă de trei ori pe săptămână.

Regimul secret de slăbit al dr. Virgiliu Stroescu. ”Când cineva e foarte gras și vrea să slăbească masiv și am oameni care au venit cu 140, 150 de kg și i-am adus la 70. Luni, miercuri si vineri numai supă, 2-3 l de supă, nimic altceva. Și după o lună se obișnuiește perfect organismul. Azi e post, azi e supă, azi e mâncare obișnuită. Supa cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumătate apă. Că daca ai o cremă de aia, după ce mănânci te faci dublu. Trebuie să fie jumătate apă. Te scoli dimineata, îți bei supa. Ai 2 litri, iti bei apa, te-ai săturat, pleci sătul că ai băut supa, după o oră-două te cheamă că iese afară apa si ziua aia ai slabit 1 kg sau jumătate de kg.

Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie regimul său secret de slăbit

Într-o zi de post negru se scade în grame și zeci de grame. Dacă eu bag mâncare și rămân la aceeași greutate, dacă nu o bag nu trebuie să scadă greutatea. Nu-i logic? Deci eu mănânc normal și mănânc aceeași chestie, am aceeși greutate. O zi nu mănânc nimic nu e evident că am slabit. E o zi pe săptămână, o zi pe săptămână supă și dai mai puțintel”, spune medicul Virgiliu Stroescu pentru Gândul.

Recent Posts

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

13 minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

43 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică