Sari la conținut

Dr. Virgiliu Stroescu: „Toate vitaminele de pe această planetă le găsim în…”

Virgiliu Stroescu
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Alimentație sănătoasă pentru om

Dr. Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a explicat în cadrul unui interviu ce trebuie să facem pentru întărirea imunității.

Sfaturi pentru întărirea imunităţii

Dr. Virgiliu Stroescu a enumerat alimentele care ne cresc imunitatea și care nu ar trebui să ne lipsească din meniul zilnic.

„Alimentele sănătoase sunt cele vii, vegetale, toate vitaminele de pe această planetă le găsim în verdeţuri. Nu trebuie să ne lipsească fructele, însă, atenţie! Fructele trebuie mâncate înainte de masă. Nu trebuie să ne lipsească salatele, substanţele verzi. Cât mai multe produse vegetale să consumăm zilnic, pentru că ele ne cresc imunitatea.

Pentru creşterea imunităţii avem nevoie de proteine, dar aceste proteine le produce organismul, nu le luăm din afară. Proteinele sunt făcute din aminoacizi, iar hrana vegetală e plină de aminoacizi„, a completat reputatul medic la România TV.

Dr. Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a dezvăluit în cadrul unui interviu cum își ajută pacienții să slăbească masiv.

Dacă va doriți să slăbiți rapid, medicul vă recomandă să beți doar supă de trei ori pe săptămână.

Regimul secret de slăbit al dr. Virgiliu Stroescu. ”Când cineva e foarte gras și vrea să slăbească masiv și am oameni care au venit cu 140, 150 de kg și i-am adus la 70. Luni, miercuri si vineri numai supă, 2-3 l de supă, nimic altceva. Și după o lună se obișnuiește perfect organismul. Azi e post, azi e supă, azi e mâncare obișnuită. Supa cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumătate apă. Că daca ai o cremă de aia, după ce mănânci te faci dublu. Trebuie să fie jumătate apă. Te scoli dimineata, îți bei supa. Ai 2 litri, iti bei apa, te-ai săturat, pleci sătul că ai băut supa, după o oră-două te cheamă că iese afară apa si ziua aia ai slabit 1 kg sau jumătate de kg.

Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie regimul său secret de slăbit

Într-o zi de post negru se scade în grame și zeci de grame. Dacă eu bag mâncare și rămân la aceeași greutate, dacă nu o bag nu trebuie să scadă greutatea. Nu-i logic? Deci eu mănânc normal și mănânc aceeași chestie, am aceeși greutate. O zi nu mănânc nimic nu e evident că am slabit. E o zi pe săptămână, o zi pe săptămână supă și dai mai puțintel”, spune medicul Virgiliu Stroescu pentru Gândul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel