Categories: Stil de viaţă

Durerea imensă a Dianei Bișinicu, fina lui Marcel Toader: Prietenii au fost doar când le-a plătit mesele. Pe ultimul drum, au dispărut toți

Marcel Toader a rămas fără prieteni pe ultimul drum. Familia lui Marcel Toader trece prin cea mai neagră perioadă. Afaceristul a fost condus pe ultimul drum săptămâna aceasta, fiind îngropat în localitatea Cumpăna, județul Constanța.

Prietenii lui Marcel Toader s-au evaporat! Doar rudele, câți va foști coechipieri de la rugby și extrem de puțini prieteni au participat la înmormântare. Restul așa-zișilor apropiați, cei pe care Marcel Toader nu îi lăsa să scoată vreun ban din buzunar la petreceri, s-au dat dispăruți, potrivit spuselor finei sale, Diana Bișnicu.

Extrem de supărată din cauza acestui lucru, Diana Bișnicu a făcut o serie de declarații usturătoare la adresa „priet enilor de carton”.

„Nu pot să cred. Nașul nostru, Marcel Toader, a avut piscina Bleu Ciel și știe toată lumea cine a fost și cum era când îi mergea bine. Nașul a fost genul de persoană care nu lăsa pe nimeni să plătească. Avocați, medici, procurori, afaceriști, de fapt prieteni, participau fără să scoată un leu din buzunar. Întrebarea e unde e toată această lume care s-a distrat gratis când lui îi mergea bine?

Asta e durerea cea mai mare. La priveghi nu era niciunul dintre acești oameni care au mâncat pe spinarea lui. La bine suntem împreună, dar pe ultimul drum dispare toată lumea”, a spus vizibil afectată Diana Bișnicu, potrivit evz.ro.

Marcel Toader a murit în data de 4 august, la vârsta de 56 de ani. Afaceristul a făcut un infarct, când se afla la masă alături de câțiva apropiați. S-a prăbușit fără suflare, sub privirile îngrozite ale acestora și a fost îngropat, miercuri, în ziua de 7 august.

Diana Bișinicu, fina sa, a început să rememoreze pe Facebook cele mai frumoase amintiri legate de nașul său. Iar suferința este vădită, mai ales după ce și-a schimbat fotografia de profil înlocuind-o cu aceasta, de la nuntă, unde a scris: ”Tu m-ai condus la altar, Nașule! Acum eu te voi conduce pe tine pe ultimul drum! Of, Doamne…”

Recent Posts

Uleiul care abundă în vitamina E. Este un antioxidant natural și nu conține grăsimi trans

Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…

20 de minute ago

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

49 de minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

o oră ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 ore ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică