sâmbătă, septembrie 25, 2021

Marcel Toader a rămas fără prieteni pe ultimul drum. Familia lui Marcel Toader trece prin cea mai neagră perioadă. Afaceristul a fost condus pe ultimul drum săptămâna aceasta, fiind îngropat în localitatea Cumpăna, județul Constanța.

Prietenii lui Marcel Toader s-au evaporat! Doar rudele, câți va foști coechipieri de la rugby și extrem de puțini prieteni au participat la înmormântare. Restul așa-zișilor apropiați, cei pe care Marcel Toader nu îi lăsa să scoată vreun ban din buzunar la petreceri, s-au dat dispăruți, potrivit spuselor finei sale, Diana Bișnicu.

Extrem de supărată din cauza acestui lucru, Diana Bișnicu a făcut o serie de declarații usturătoare la adresa „priet enilor de carton”.

„Nu pot să cred. Nașul nostru, Marcel Toader, a avut piscina Bleu Ciel și știe toată lumea cine a fost și cum era când îi mergea bine. Nașul a fost genul de persoană care nu lăsa pe nimeni să plătească. Avocați, medici, procurori, afaceriști, de fapt prieteni, participau fără să scoată un leu din buzunar. Întrebarea e unde e toată această lume care s-a distrat gratis când lui îi mergea bine?

Asta e durerea cea mai mare. La priveghi nu era niciunul dintre acești oameni care au mâncat pe spinarea lui. La bine suntem împreună, dar pe ultimul drum dispare toată lumea”, a spus vizibil afectată Diana Bișnicu, potrivit evz.ro.

Marcel Toader a murit în data de 4 august, la vârsta de 56 de ani. Afaceristul a făcut un infarct, când se afla la masă alături de câțiva apropiați. S-a prăbușit fără suflare, sub privirile îngrozite ale acestora și a fost îngropat, miercuri, în ziua de 7 august.

Diana Bișinicu, fina sa, a început să rememoreze pe Facebook cele mai frumoase amintiri legate de nașul său. Iar suferința este vădită, mai ales după ce și-a schimbat fotografia de profil înlocuind-o cu aceasta, de la nuntă, unde a scris: ”Tu m-ai condus la altar, Nașule! Acum eu te voi conduce pe tine pe ultimul drum! Of, Doamne…”

Ultimele stiri