Categories: Ştiri sănătate

Efectele eclipselor: Ce ne pregătește LUNA pentru HALLOWEEN, sărbătoarea morților…?

Efectele eclipselor: Ce ne pregătește LUNA pentru HALLOWEEN, sărbătoarea morților…? Nimic nu pare să fie întâmplător, multe coincidențe în perioada următoare.

 

Totul pare să se suprapună în acest sezon actual al eclipselor… Iar Halloween cade fix între cele doua eclipse din acest final de an. Astfel, vom avea o eclipse de Soare în Scorpion, in 25 octombrie, și o eclipsă de Luna în Taur, în 8 noiembrie.

Deci, sărbătoarea tuturor sfințilorsau morților se încadrează perfect cu atmosfera astrală creată de portalul eclipselor, accentuând și mai mult misticismul specific Halloween-ului.

Să nu uităm că tot în curând urmează și Sâmbăta Morților, mai precis pe 5 noiembrie. Nimic nu pare să fie întâmplător,m nu-i așa? Parcă totul se leagă… Ce de coincidențe stranii!

Și asta nu e tot. În timp ce Halloween-ul nu cade exact pe una dintre cele două eclipse ale sezonului, există un eveniment lunar cunoscut sub numele de primul patrar, care are loc pe 31 octombrie – alias Ajunul sărbătorii de Halloween.

Pătrarele de Lună apar în fiecare lună (o sătămână după Luna nouă și o săptămână înainte de Luna plină) când Luna este în faza de creștere.

Dar Luna de Halloween 2022, primul pătrar, este setată să fie foarte specială, deoarece marchează exact punctul de mijloc dintre două eclipse – simbolizând un prag puternic de schimbare.

Halloween, eclipse, energia misteriosului Scorpion…

Astrologii ne spun că, pentru a înțelege energia cosmică lunară care se învârte în cosmos în noaptea de Halloween, trebuie să înțelegem natura ciclului actual al eclipsei, care are loc pe axa zodiacală a Taurului și a Scorpionului.

Și având în vedere temele generale evidențiate de aceste două semne, eclipsele din 25 octombrie și 8 noiembrie oferă schimbări și revelații în legătură cu valorile, posesiunile și legăturile noastre energetice.

Evenimentele care au loc sub aceste lunații pot presupune renunțarea la nevoia noastră de putere în anumite relații sau domenii ale vieții, dar și câștigarea securității în altele noi la care nu te-ai fi așteptat.

Eclipsele tind să aducă schimbări rapide și răsturnări bruște ale destinului, iar 31 octombrie se întâmplă să fie punctul de mijloc exact între aceste două momente intense de transformare.

Gândește-te la asta ca și cum ai fi în ochiul unei furtuni. Halloween-ul este deja o zi puternică, deoarece din punct de vedere istoric se aliniază cu ziua celtică, cunoscută sub numele de Samhain (Anul nou al vrăjitoarelor), în timpul căreia se crede că vălul dintre cei vii și cei care au murit este mai subțire.

Deci, atunci când acest portal mistic este blocat de două eclipse imprevizibile și grele de schimbare, energia sa este și mai intensă, notează sfatulparintilor.ro.

Atenție la primul pătrar de Lună de Halloween

Astrologii avertizează că ziua de 31 octombrie prilejuiește un prim pătrar de Lună, în semnul colaborativ și obiectiv al Vărsătorului. Această jumătate de Lună în creștere reprezintă miezul acestui sezon de eclipse turbulent și transformator.

În această perioadă, toate semnele zodiacale vor fi în plină desfășurare a unor realinieri care pot modifica destinul. Probabil că încă vom procesa tot ce va fi avut loc sub eclipsa de Soare din octombrie, în timp ce ne pregătim pentru ceea ce va urma sub eclipsa de Lună din noiembrie.

La fel ca Lunile noi și Lunile pline, cele două pătrare de Lună au o semnificație astrologică unică. În general, ele sunt considerate un moment pentru depășirea dificultăților din planurile noastre și pentru a ne împinge spre obiectivele noastre în ciuda provocărilor care apar.

În timpul unui pătrar de Luna, Soarele și Luna formează o cuadratură, provocând tensiuni emoționale sau aruncând obstacole în calea noastră.

Cu toate acestea, nu este întotdeauna un moment de luptă – uneori este pur și simplu un moment pentru a te concentra pe dezvoltare și pe construirea unui viitor solid.

În mijlocul schimbărilor agitate ale sezonului eclipselor, acest lucru este deosebit de important, mai semnalează astrologii citați de sfatulpărinților.ro.

Așadar, este mare nevoie de socializare și de conectare cu cei din comunitatea de care aparțineți. Ce spuneți de o petrecere? Ar fi o idee bună, nu-i așa? Mai ales că nu mai sunt restricții impuse ca până nu demult…

 

Recent Posts

Băutura cu calciu, magneziu și potasiu care ajută la ameliorarea „tuturor durerilor” din organism

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și…

3 minute ago

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

34 de minute ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

o oră ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

2 ore ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

2 ore ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Citeste si: