Sari la conținut

Mare atenție, intrăm în Scorpion! Mister, transformare, întuneric… Cum ne va fi în energia acestui sezon atât de complex al Scorpionului

Sursă foto: arhivă doctorulzilei

Mare atenție, intrăm în Scorpion! Mister, transformare, întuneric… Cum ne va fi în energia acestui sezon atât de complex al Scorpionului. Iată avertismentele:

Dacă sezonul Balanței a fost mai domol, cu dulcegării și aventuri faine, iată că lucrurile încep să se schimbe. Chiar de mâine, vom avea parte de altă energie deoarece intrăm în zodia Scorpion.

Așadar, mâine, 23 octombrie 2022, Soarele intră în zodia Scorpionului. Scorpionul este cel mai puternic semn al zodiacului, este un supraviețuitor.

Acești nativi au resurse absolut uriașe de putere interioară care îi fac să treacă prin cele mai dificile provocări ale vieții.

Scorpionul vine după Balanță a cărei energie este despre a ne conecta cu oamenii, este despre relații, plăcere, armonie, echilibru, căutare de compromisuri.

Scorpionul este exact opusul. El este despre a caută adânc în relațiile tale, a-ți înfruntă fricile, demonii și aspectul întunecat al propriei persoane.

Acum vin misterele vieții în atenția noastră

Dacă Balanța ne-a cam răsfățat, iată că lucrurile se schimbă brusc. Misterele vieții vin în atenția noastră atunci când începe zodia Scorpionului.

Acest semn de apă este detectivul zodiacului, scormonind mult sub suprafață și descoperind secrete bine ascunse despre noi înșine, despre alții și despre lume în general.

Acum este un timp în care vom simți nevoia să punem lanternă peste umbrele noastre, pentru a le transformă spre ce e acum adevăr.

Atenție, Halloween-ul nu este o coincidență în această perioadă!

Halloween-ul, sărbătoarea morților și alte asemenea evenimente au loc sub influență Soarelui în Scorpion, iar asta nu e o coincidență!

Granița dintre lumea noastră și tărâmul spiritelor, atât cea vizibilă cât și cea invizibilă, devine mult mai subțire acum, crescându-ne abilitățile de a ne conecta cu cei ce au murit.

De aceea suntem acum mult mai atrași spre tot ce este spiritual sau paranormal.

Așa cum costumele acestor sărbători onorează aspectele ce produc frică în restul anului, încearcă să faci la fel în viață ta, privind în ochi lucruri pe care mai degrabă le eviți, cum ar fi fricile tale sau anumite adevăruri.

Confruntându-ți fricile te eliberezi și devii mult mai puternic în viață, iar această este o caracteristică pe care Scorpionul o are din belșug. Cu toții avem Scorpion undeva în harta natală!

Să ne recalibrăm

Această energie este una mai densă și profundă, la granița dintre toamna și iarnă.

Pe măsură ce nopțile devin mai lungi și ne apropiem de solstițiul de iarnă – cea mai lungă noapte din an – pe 22 decembrie, vom putea fi în stare să ne întâlnim noi cu noi înșine într-un spațiu de mai mare sinceritate, după călătoria prin sezonul Scorpionului. 

Sub Scorpion, trăim perioada din an în care în mod natural ne vine să stăm mai mult în interior, atât în interior în spațîi calde și confortabile, cât și în interiorul propriei ființe.

Ne putem reconecta cu noi înșine 

Astrologii citați de sfatulparintilor.ro ne îndeamnă să profităm de această perioada a anului pentru a trăi tranziția de la căldură verii, prin frumusețea toamnei și apoi prin întunericul ce ne va introduce în debutul sezonului de iarnă.

Să lucrăm cu această energie, este vital. Tot vital este să ne ascultăm corpul, să ne recunoaștem creșterea de până acum  – chiar am parcurs fiecare un lung drum, să fim mândri ! – și să ne asumăm propria vindecare.

Și nu în ultimul rând, să ne recunoaștem umbrele, întunericul și secretele create tot de noi.

Perioada zodiei Scorpionului este cea în care trebuie să îți permiți să fii TU în totalitate, oricât de ciudat, nebun sau atipic ai fi și ai ascuns bine asta, de rușine, de frică de a nu fi judecat și respins de alții, neiubit, exclus și singur.

Ce nevoi autentice avem?

Sezonul Scorpionului ne întreabă ce nevoi autentice avem. Scorpionul este condus de Marte și Pluto. Marte coordonează energia, acțiunea, impulsul, războiului, iar Pluto conduce sexul, moartea și transformarea.

Vezi unde simți rușine despre oricare din aceste teme și vei află unde ai de lucrat și de vindecat. Fă o baie cu sare, flori, uleiuri esențiale și lumânări în jur că să introduci această energie în ține și să te reconectezi cu trupul tău.

Scrie în jurnal, fă meditații ghidate și terapie că să poți lucra cu această intenție și energie, notează sfatulparintilor.ro.

Așadar, să intrăm în acest sezon al Scorpionului cu multă băgare de seamă și cu dorința de a profita și de oportunitățile ce ni se oferă începând de mâine, duminică, 23 octombrie. Apropos, 23 înseamă 5, altă cifră cu profunde  simboluri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel