Categories: Ştiri sănătate

Elimină energia negativă care s-a abătut asupra casei tale cu aceste ritualuri! Cum poți afla dacă ai energii negative în casă cu ajutorul unei lămâi?

Vindecătorii antici foloseau puterea plantelor pentru a vindeca atât afecțiuni fizice, cât și spirituale, cu mii de ani în urmă.

Astăzi, vechea practică a curățării este încă utilizată pe scară largă pentru lucruri precum sentimentul blocat, negativ, lent sau chiar deprimat.

Vindecătorii folosesc bastoanele din plante ca o modalitate de a curăța energia stagnantă din „câmpul” tău, care poate include „corpul tău emoțional, energetic, mental, spiritual sau fizic și mediul tău – indiferent dacă este casa ta, biroul sau alt spațiu fizic”. (1).

Filozofiile orientale susțin că energia stagnantă și negativă poate avea efecte dăunătoare asupra stării dvs. mentale și fizice și se poate manifesta în lucruri precum lipsa generală de bucurie sau fericire și succes, precum și durerea fizică și chiar boala.

În timp ce bastonul nu este un lucru pe care medicul dvs. convențional îl va sugera probabil, vindecătorii tradiționali jură pe această practică străveche de a arde plante specifice pentru diferite afecțiuni. Este, de asemenea, acceptat pe scară largă în rândul tămăduitorilor estici și nativi americani, ca o modalitate de a se conecta cu lumea spirituală.

Emotiile puternic traite ne afecteaza mediul nostru, sustine Amy B. Scher, terapeut energetic si autor al volumului „Cum sa va vindecati cand nimeni nu mai poate”.

„Energia caselor noastre reflecta adesea propria noastra stare emotionala interioara. Deci daca sunt emotii retinute, probabil ele se gasesc si in casa ta”, completeaza terapeutul.

Cum poți afla dacă ai energii negative în casă?

Conform celor spuse de specialiști, cu o simplă lămâie poți afla dacă ai energii negative în casă. Lămâia are capacitatea de a acumula energia negativă din orice încăpere, motiv pentru care ar putea fi folosită în fiecare cameră a casei.

Dacă lămâia rămâne așa cum este și se usucă în mod natural, înseamnă că energia din camera respectivă este pozitivă. Dacă în cameră este energie negativă, lămâia o va absorbi și va începe în doar câteva zile să aibă puncte negre sau chiar să formeze un mucegai verde, cu zone albe sau întunecate.

Pentru a verifica energia din casă, poți cumpăra câteva lămâi pentru a pune câte una în fiecare încăpere. Poziționează o lămâie chiar sub pat pentru a verifica și energia din dormitor. După câteva zile verifică lămâile și observă coaja acestora. Dacă unele au puncte negre sau verzi înseamnă că energia este negativă în acele zone și este necesar să-ți cureți nu doar acele camere, ci întreaga casă.

Cateva solutii pentru eliminarea energiei negative din locuinta

Sunteti gata sa eliminati din casa si sufletul vostru vibratiile negative si sa va creati un ambient pozitiv? Iata cateva solutii pentru eliminarea energiei negative:

1. Aerisiti casa. O tehnica recomandata este deschiderea ferestrelor. Puteti sa va folositi mainile, chiar si o matura. Faceti acel gest ca si cum ati alunga ceva. Puteti chiar sa va imaginati energia negativa iesind pe fereastra.

2. Plasati turmalina neagra prin casa. Acest cristal ajuta la absorbtia energiei negative. El actioneaza ca un burete pentru a prelua negativitatea si a oferi protectie. Scher recomanda plasarea turmaliei negre peste tot in casa. Mai ales in jurul electronice, deoarece tind sa creeze energie haotica intr-o casa.

3. Folositi plante de casa sau buchete mici pentru a mentine energia vie. Plantele de casa sunt o modalitate simpla de a mentine energia din casa ta pozitiva. Orice planta poate fi de ajutor, dar lavanda, salvaia alba si eucaliptul sunt in top. Plasati ghivece in camera de zi sau asezati buchete mici in apa, in camere individuale.

4. Ardeti tamaie sau folositi sprayuri. Fumul de salvie sau tamaie poate elimina vibratia negativa din casa, sustine Scher. Aromele de salvie, trandafir, lavanda si patciuli sunt printre cele mai eficiente. Puteti sa va pregatiti propriul spray de camera. Intr-o scticla combinati apa cu cateva picaturi de ulei esential preferat.

5. Mutat mobila pentru a schimba modul in care va simtiti emotional. Uitati de „regulile” feng shui si aranjati-va mobilierul pana cand simtiti ca vi se potriveste.

„Desi exista reguli ale feng shui-ului, fiecare are propriul sistem energetic unic. Ne putem raporta la spatiile noastre foarte diferit.” Terapeutul recomanda sa schimbi lucrurile in casa si sa observi daca asta schimba modul in care te simti emotional. „Uneori, intoarcerea unei canapele te poate face sa te simti mai calm sau mai sigur. Si nu exista o explicatie logica pentru asta”.

Atunci cand porniti intr-o calatorie de curatare a energiei, amintiti-va sfatul lui Scher: „Cu orice te-ai confrunta in ceea ce priveste ranile vechi, modelele de gandire negativa si emotiile blocate trebuie tratate pentru a-ti optimiza bunastarea si mediul de acasa.”

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

3 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

4 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

4 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

5 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

5 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

6 ore ago

Citeste si: