duminică, ianuarie 23, 2022

Ai o durere de cap care pur și simplu nu vrea să dispară?

Mulți oameni consideră că medicamentul tradițional fără prescripție medicală pentru ameliorarea durerii este ineficient în tratarea durerilor de cap persistente, care pot fi cauzate de stres, tensiune, deshidratare sau orice număr de factori externi sau interni.

Din fericire, există un remediu natural care a câștigat multă recunoaștere pentru a ajuta oamenii să facă față durerilor de cap cronice și dureroase – limonada de lavandă. Lavanda este o plantă purpurie care are o structură complexă și numeroase beneficii pentru sănătate, variind de la efecte antiinflamatorii la antifungice până la antidepresive.

Te-ar mai interesa: HOROSCOPUL RUNELOR 24 -30 ianuarie 2021. Pe aceast...

Acum puteți valorifica efectele acestui remediu pe bază de plante cu această rețetă simplă, ușor de făcut. Această băutură dulce  poate ajuta  la vindecarea chiar și a celor mai persistente dureri de cap.

Așadar, depozitați câteva flori uscate de lavandă în dulapul cu medicamente: acesta poate fi găsit în majoritatea magazinelor de produse naturiste și a farmaciilor. Data viitoare când îți dorești că durerea de cap să te lase în pace, îți recomandăm această limonadă de lavandă. Te vei bucura că ai făcut-o!

De ce funcționează atât de bine?

Lavanda are o istorie lungă de utilizare ca medicament anxiolitic. Este un stabilizator de dispoziție eficient și un agent analgezic, precum și un sedativ ușor pe bază de plante. Combinația acestor efecte, face lavanda perfectă pentru tratarea durerilor de cap, stărilor de stres și tensiune cauzate de spasme musculare și tensiune în organism.

Te-ar mai interesa: Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un acci...

În timp ce unii oameni de știință rămân sceptici, există studii clinice și studii privind eficacitatea și siguranța pe termen lung a utilizării lavandei în tratarea durerilor de cap, anxietății și depresiei. Dovezile susțin cu tărie teoria conform căreia lavanda este unul dintre cele mai puternice așa-numite „nutraceutice” existente în prezent.

Puterea hidratării

Multe dureri de cap sunt cauzate de deshidratare. Dacă vă confruntați și cu o gură uscată, lipicioasă, stare de somnolență, scăderea cantității de urină și constipație pe lângă durerile de cap, probabil că nu primiți suficiente lichide .

Te-ar mai interesa: Simona Gheorghe internată de URGENȚĂ la spital: &#...

Hidratarea cu un suc simplu precum limonada ar putea fi exact ceea ce are nevoie corpul tău pentru a restabili echilibrul și a elimina acea durere de cap dureroasă.

Limonada de lavandă

Lavanda conferă limonadei note lemnoase și florale, în timp ce mierea o face dulce și ușoară.

Ingrediente:

  • 1 cană miere crudă
  • 12 cani de apa
  • 1 lingura flori uscate de lavanda
  • Suc de la 6 lămâi

Instrucțiuni:

  • Într-o cratiță mare, aduceți apa și mierea la fierbere.
  • Se ia de pe foc și se adaugă lavanda
  • Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
  • Se strecoară, aruncând lavanda.
  • Se amestecă apă rece cu sucul de lămâie.
  • Se servește cu gheață.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private