Categories: Ştiri sănătate

Elon Musk, amenințat de RUȘI: „Dacă mor în circumstanţe misterioase, mi-a părut bine să vă cunosc”

Din cuprinsul articolului

Noul proprietar al Twitter a avertizat pe platformă: „Dacă mor în circumstanțe misterioase, să știți că a fost o plăcere să vă cunosc”.

„Dacă mor în circumstanțe misterioase, să știți că a fost o plăcere să vă cunosc.” În timpul nopții, Elon Musk și-a panicat cei 91,5 milioane de urmăritori cu un tweet ca întotdeauna, enigmatic, dar de data aceasta, și îngrijorător.

Prima care a reacționat a fost mama lui, Maye, care i-a răspuns fiului ei, evident tot pe Twitter: „Nu e amuzant”.

După câteva minute, Elon a încercat să o liniștească: „Voi face totul pentru a rămâne în viață”.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a fost amenințat de șeful agenției spațiale ruse din cauza încercărilor sale de a oferi Ucrainei servicii de internet, potrivit DailyMail.

Elon Musk, amenințat de RUȘI

Musk, în vârstă de 50 de ani, folosește Starlink – o constelație de peste 2.000 de sateliți pe orbita joasă a Pământului – pentru a transmite conexiuni la internet către antene din întreaga lume.

Serviciul are o prezență mare în Ucraina, introdus cu intenția explicită de a menține țara online pe fondul invaziei ruse în curs.

Miliardarul a spus că „au rezistat tentativelor de hacking și bruiaj” din partea rușilor în aprilie și că își concentrează eforturile SpaceX pe contramăsuri – în detrimentul altor proiecte.

Musk a transmis pe Twitter informații furnizate de Dmitri Rogozin, șeful agenției spațiale ruse Roscosmos. Rogozin a postat el însuși declarația pe Telegram.

Rogozin – care chiar ieri s-a lăudat că Rusia ar putea distruge toate țările NATO „în jumătate de oră” – îl acuză pe Musk că dă echipament Starlink ceea ce ei numesc „Batalionul Nazi Azov”.

În acest mesaj scris în limba rusă, Rogozin spune că Dimitri Kormyancov, colonel și comandantul brigăzii 36 din forțele armate ucrainene, a mărturisit că terminalele de internet Stalink ale companiei deținute de Elon Musk au fost livrate luptătorilor din Batalionul Azov și soldaților ucrianeni din Mariupol cu elicoptere militare.

În plus, Rogozin mai spune că, potrivit informațiilor lor, livrarea echipamentelor Starlink ar fi fost realizată de Pentagon.

Astfel, Dmitri Rogozin îl acuză pe Elon Musk că ar fi implicat în „furnizarea de echipamente militare către „forțele fasciste din Ucraina”. El îl amenință în mod direct și spune că Musk va fi tras la răspundere pentru asta.

„Va trebui să răspunzi ca un om matur chiar dacă încerci să te faci prost.”, este amenințarea lui Rogozin.

Recent Posts

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

22 de minute ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

51 de minute ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

o oră ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

2 ore ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

2 ore ago

Citeste si: