joi, mai 19, 2022

Noul proprietar al Twitter a avertizat pe platformă: „Dacă mor în circumstanțe misterioase, să știți că a fost o plăcere să vă cunosc”.

„Dacă mor în circumstanțe misterioase, să știți că a fost o plăcere să vă cunosc.” În timpul nopții, Elon Musk și-a panicat cei 91,5 milioane de urmăritori cu un tweet ca întotdeauna, enigmatic, dar de data aceasta, și îngrijorător.

Te-ar mai interesa: Semnele bolii Alzheimer și ale altor afecțiuni neu...

Prima care a reacționat a fost mama lui, Maye, care i-a răspuns fiului ei, evident tot pe Twitter: „Nu e amuzant”.

După câteva minute, Elon a încercat să o liniștească: „Voi face totul pentru a rămâne în viață”.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a fost amenințat de șeful agenției spațiale ruse din cauza încercărilor sale de a oferi Ucrainei servicii de internet, potrivit DailyMail.

Elon Musk, amenințat de RUȘI

Musk, în vârstă de 50 de ani, folosește Starlink – o constelație de peste 2.000 de sateliți pe orbita joasă a Pământului – pentru a transmite conexiuni la internet către antene din întreaga lume.

Te-ar mai interesa: Știați că vă puteți reduce riscul de cancer? Metod...

Serviciul are o prezență mare în Ucraina, introdus cu intenția explicită de a menține țara online pe fondul invaziei ruse în curs.

Miliardarul a spus că „au rezistat tentativelor de hacking și bruiaj” din partea rușilor în aprilie și că își concentrează eforturile SpaceX pe contramăsuri – în detrimentul altor proiecte.

Musk a transmis pe Twitter informații furnizate de Dmitri Rogozin, șeful agenției spațiale ruse Roscosmos. Rogozin a postat el însuși declarația pe Telegram.

Te-ar mai interesa: Harry și Meghan au interzis. „Inel de oțel” pentru...

Rogozin – care chiar ieri s-a lăudat că Rusia ar putea distruge toate țările NATO „în jumătate de oră” – îl acuză pe Musk că dă echipament Starlink ceea ce ei numesc „Batalionul Nazi Azov”.

În acest mesaj scris în limba rusă, Rogozin spune că Dimitri Kormyancov, colonel și comandantul brigăzii 36 din forțele armate ucrainene, a mărturisit că terminalele de internet Stalink ale companiei deținute de Elon Musk au fost livrate luptătorilor din Batalionul Azov și soldaților ucrianeni din Mariupol cu elicoptere militare.

Te-ar mai interesa: A născut și s-a refugiat în alcool. Lili Sandu: Mi...

În plus, Rogozin mai spune că, potrivit informațiilor lor, livrarea echipamentelor Starlink ar fi fost realizată de Pentagon.

Astfel, Dmitri Rogozin îl acuză pe Elon Musk că ar fi implicat în „furnizarea de echipamente militare către „forțele fasciste din Ucraina”. El îl amenință în mod direct și spune că Musk va fi tras la răspundere pentru asta.

„Va trebui să răspunzi ca un om matur chiar dacă încerci să te faci prost.”, este amenințarea lui Rogozin.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, nutriționist: Evitați aceste produs...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private