Categories: Stil de viaţă

Este cea mai mistică lună din an, poate întoarce viața cu susul în jos. Zodii care vor experimenta schimbări drastice

Este cea mai mistică lună din. Previziuni complete pentru unele zodii: Jupiter vă guvernează statutul și sectorul carierei pentru nativii din zodia Berbec. 

Horoscop Pești: carieră și dragoste pentru luna aprilie

Jupiter vă guvernează statutul și sectorul carierei și se conectează cu Uranus în sectorul comunicațiilor și călătoriilor la sfârșitul lunii aprilie. Îți poți schimba cariera devenind mai activ ca blogger. De asemenea, puteți obține un document străin sau cetățenie, care vă va aduce în cele din urmă un nou statut.

Horoscop Pești

Pentru Pești, aprilie va fi luna cunoștințelor importante, fie pe internet, fie cu străini. Și acești oameni sunt cei care îți pot schimba complet destinul, datorită lor poți chiar decide să te muți.

Horoscop Leu: carieră și dragoste

Marele Stellium din Taur are loc în casa ta a destinului și a statutului profesional, așa că s-ar putea să primești brusc o promovare la locul de muncă sau pur și simplu să câștigi o popularitate serioasă.

Horoscop Leu

Pentru acei Lei care așteaptă o decizie civilă, sfârșitul lunii aprilie poate deveni un punct de cotitură în realitate – un strat mare de viață va rămâne în urmă, relația ta cu partenerul tău se poate schimba chiar dramatic și te vei decide rapid asupra divorțului.

Taur: horoscop carieră și dragoste pentru aprilie

Te așteaptă o adevărată descoperire în cariera ta, pentru că Uranus și Jupiter se conectează în zodia ta din 19 până în 22 aprilie. Aceasta înseamnă că în aceste zile vă puteți schimba literalmente activitățile datorită propunerii managerului dvs. De exemplu, conduceți o sucursală a unei companii sau poate primiți o invitație clară de a lucra în străinătate.

Pentru Taur. Cei care nu sunt implicați într-o carieră, aprilie poate aduce o transformare a statutului: vorbim de o decizie rapidă în privința divorțului, întrucât Jupiter conduce sectorul transformării.

Berbec: horoscop carieră și dragoste pentru luna aprilie

Luna aceasta ai toate șansele să atingi culmi serioase în carieră, pentru că după Eclipsa din 8 aprilie, Marte începe o mișcare lentă către zodia ta. Până la sfârșitul lunii, te vei afla într-o stare contemplativă care te va ghida să iei în considerare scopul tău real în viață. Totul din cauza lui Mercur retrograd în zodia ta, care abia până pe 25 aprilie te va ajuta să obții un răspuns clar despre numirea ta, precum și o creștere a salariului.

Scorpion: horoscop carieră și dragoste pentru aprilie

Multe din viața ta se vor schimba dincolo de recunoaștere în aprilie, pentru că toată luna Jupiter și Uranus vor converge în sectorul tău de relații, iar exact în Luna Plină din Scorpion, 24 aprilie, se va întâmpla ceva incredibil de semnificativ pentru tine. Cel mai probabil, o schimbare a statutului tău va veni prin relații: s-ar putea să divorțezi, să te căsătorești sau să afli despre sarcină.

Horoscop Scorpion

Pentru mulți Scorpioni, sfârșitul lunii aprilie va fi punctul fără întoarcere – viața nu va mai fi niciodată la fel, ca și cum ar trebui să părăsească o parte din ei înșiși în trecut.

Recent Posts

Ce NU ai voie să faci de Sfinții Constantin și Elena. Se spune că vei fi urmărit de necazuri tot anul

Pe 21 mai, românii sărbătoresc o zi mare: Sfinții Constantin și Elena. Conform spuselor populare,…

22 de minute ago

Medic: Mănâncă aceste 5 alimente și nu te vei plânge niciodată de memoria ta

Medic: Mănâncă aceste 5 alimente și nu te vei plânge niciodată de memoria ta Funcționarea…

51 de minute ago

Ce poate cauza mâncărimea și iritația în zona intimă la femei. Semne de alarmă adesea ignorate

Ce poate cauza mâncărimea și iritația în zona intimă la femei. Semne de alarmă adesea…

o oră ago

Remedii încercate pentru combaterea retenția de apă

Remedii încercate pentru retenția de apă. Retenția de apa sau edemul apare atunci poate fi…

2 ore ago

Descoperire fără precedent: Dovezi găsite în zidurile Ierusalimului care rescriu istoria biblică

În urma unei munci intense pe teren efectuate de Autoritatea Israeliană pentru Antichități, cercetătorii au…

2 ore ago

Mormântul legat cu lanțuri din Cimitirul Bellu: „Trupul era păstrat într-o casetă din cristal”

Fără îndoială, cel mai misterios cavou din cimitirul Bellu este cel pe care vizitatorii îl…

3 ore ago

Citeste si: