Sari la conținut

Zodia lovita de karma din plin! Apar probleme mari

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV
Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru anunță probleme mari pentru un semn. Totodată, pentru alți nativi s-ar putea să apară un blocaj destul de pronunțat pe diverse planuri.

Astrologul Mariana Cojocaru a oferit horoscopul complet pentru următoarea perioadă. Se anunță câteva zile destul de complicate pentru două semne zodiacale, din diverse puncte de vedere.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Săgetătorul rămâne în continuare influențat de eclipsa de soare petrecută pe 8 aprilie. Asta înseamnă că nativii acestui semn zodiacal pot fi loviți de o karmă grea.

Ținta este zona carierei, zona sănătății, însă și cea a călătoriilor. Totodată, ar putea apărea mai multe tipuri de probleme la care Săgetătorii nu s-au gândit până acum.

Horoscop Mariana Cojocaru. Perioade complicate pentru două zodii

„Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie anticipează o karmă dificilă în zona comunicării, a carierei, sănătății și deplasărilor. Vine pe casa străinătății și casa justiției, pentru cei care au anumite probleme”, spune Mariana Cojocaru.

În schimb, în cazul nativilor din Capricorn, astrologul vestește mai multe blocaje. Planurile amoroase, profesionale și financiare sunt vizate, așa că aveți grijă.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal trebuie să ducă la capăt mai multe probleme. În cazul în care nu găsesc o soluție, ar fi bine să rabde până când ceva va ieși la iveală.

„Blocaje pe plan financiar, business, carieră și în dragoste. Eclipsele anticipează tensiuni, dar cea de Soare particularizează pe astrograma generală anumite lucruri care trebuie descurcate. Ițele de destin par încurcate și, dacă nu găsiți soluția, nu puteți țese destinul pentru perioada următoare”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel