Categories: Ştiri sănătate

Este celebră, are 73 de ani, dar lumea o „acuză” că nu are mai mult de 25 de ani! Alimentul pe care l-a eliminat din dietă

Dacă nu știai, designerul de rochii de mireasă Vera Wang este o adevărată apariție. Are o siluetă perfectă și o piele strălucitoare la vârsta de 73 de ani. Toată lumea a rămas șocată când aceasta a postat o fotografie cu ea pe Instagram, în urma unui antrenament la sala, unde se poate observa un abdomen bine conturat și tonifiat cum visezi la 20 de ani.

Desigur, cu toții ne întrebăm cum și-a menținut un fizic atât de uimitor în toți acești ani și, spre fericirea nostră, actualul designer și fosta patinatoare a dezvăluit secretul alimentației sale.

Vera Wang la 73 de ani

Astfel, creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare.

Desigur, fosta patinatoarea mai ”trișează” uneori, iar produsele pe care și le mai îngăduie uneori sunt chipsurile de cartofi și pufuleții.

Totuși, Vera Wang are și un produs pe care l-a eliminat complet: sucul acidulat, chiar și variantele fără zahăr.

Vera Wang a povestit că bea doar apă și să i-a fost foarte greu să renunțe la sucurile acidulate.

”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, spunea Vera Wang, în urmă cu un an, citată de The List.

Vera Wang și-a început cariera în lumea modei ca editor al ultra-cunoscutei reviste Vogue, acolo unde a lucrat timp de 17 ani, până în 1987, când a decis să plece pentru a lucra la Ralph Lauren. Doi ani a durat aventura sa la cunoscutul designer, iar la 40 de ani și-a dat demisia și a devenit designer independent pentru rochii de mireasă.

Wang a croit rochii de mireasă pentru unele dintre cele mai importante nume din lume, de la Victoria Beckhamm până la Mariah Carey și Kim Kardashian. Mai mult, aceasta a îmbrăcat-o în ținutele sale de seară și pe Michelle Obama.

Recent Posts

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

14 minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

44 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra