Categories: Stil de viaţă

Exercițiul care-ți solicită întregul corp și îl remodelează în 28 de zile. Mii de femei și-au subțiat talia și coapsele. Cum se execută corect

Exercitiul fabulos, care iti poate remodela silueta. Te-ai plictisit de antrenamentele saptamanale si vrei sa te provoci pe tine insati cu un workout nou?

Daca da, atunci indreapta-ti atentia catre plank challenge, un exercitiu eficient si simplu, care activeaza musculatura intregului corp. Cand stai in plansa, incordezi atat picioarele si spatele, cat si umerii, bratele, abdomenul si muschii fesieri.

Exercitiul fabulos, care iti poate remodela silueta. Plansa si variatiile ei te pot ajuta sa iti cresti forta, rezistenta si puterea de concentrare, elemente extrem de importante pentru o viata activa si sanatoasa. Incearca provocarile de mai jos!

Exercitiul fabulos, care iti poate remodela silueta! 4 greseli frecvente pe care trebuie sa le eviti cand incepi un plank challenge

1.Iti arcuiesti spatele

Aceasta este una dintre cele mai intalnite greseli. Odata ce zona de core oboseste, tendinta ta va fi aceea de a arcui zona lombara. Astfel, vei destabiliza postura corecta a coloanei vertebrale si, in timp, vei resimti dureri la nivel lombar.

Pentru a evita acest lucru, incordeaza activ abdomenul si trage buricul spre interior. Impinge coccisul in fata, pastrand spatele drept.

2.Iti indrepti privirea in sus

Te uiti din zece in zece secunde la timer, sa afli cat timp a mai ramas din plank challenge? Sau, mai rau, stai non-stop cu ochii pe ceas? Te uiti din cand in cand in oglinda din fata ta sau din lateral?

Aceste miscari sunt extrem de nocive pentru zona cervicala. In timp, vei experimenta blocaje si tensiune la nivelul gatului si al spatelui.

De aceea, este esential sa pastrezi tot corpul intr-o linie dreapta. Daca stai in plansa joasa (sprijinita pe antebrate), indreapta-ti privirea in jos, intre brate. Daca vrei neaparat sa monitorizezi timpul, poti pune telefonul sau trackerul intre maini. Daca stai intr-o plansa inalta (sprijinita pe palme), priveste in jos, la 1-2 metri in fata ta.

CITESTE CONTINUAREA…

Recent Posts

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

17 minute ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

46 de minute ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

o oră ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

11 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

11 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică