Categories: Stil de viaţă

Exercițiul simplu, care face minuni pentru coapsele tale. Îl lucrezi zilnic 5 minute, iar în două luni ai cele mai bombate fese

Exercițiul miraculos pentru cele mai bombate fese. Mușchii fesieri au nevoie de anumite exerciții concentrate exact pe stimularea din acea zonă.

Dar veștile sunt bune! Dacă faci zilnic timp de 5 minute acest exercițiu miraculos, care îți antrenează atât mușchii fesieri, cât și coapsele, vei căpăta garantat, în două luni, ceea ce se numește corp de plajă/ beach body. Cu alte cuvinte, vei afișa un posterior sculptat și picioare superbe în concediul de la mare.

Genuflexiunile sunt un miracol pentru zona inferioară a corpului. Ele trebuie executate corect, pentru a lucra bine musculatura.

Genuflexiunile îţi transformă total corpul şi îți  tonifiază extrem de  bine musculatura aducând numeroase beneficiile în viața ta.

Genuflexiunile nu vizează doar muşchii fesieri şi ai picioarelor,  acest exerciţiu aduce beneficii pentru toată musculatura corpului. Este extrem de eficient, stimulează corpul să elibereze hormoni atât de importanţi pentru dezvoltarea musculaturii.

Genuflexiunile sunt considerate unele dintre cele mai eficiente exerciţii pentru dezvoltarea musculaturii, dar şi pentru arderea caloriilor în acelaşi timp.

Mişcarea făcută pentru executarea corectă a genuflexiunilor are un rol benefic pentru digestie, favorizând eliminarea toxinelor din corp, realizând o absorbţia mai bună a nutrienţilor, cât şi reglarea mişcărilor intestinale care ajută la un tranzit intestinal bun.

Nu trebuie să te uiţi niciodată la picioare! Privirea trebuie să fie în oglindă (iar dacă nu eşti la sală atunci te vei uita înainte, ţinând capul drept).

Toată greutatea ta trebuie să o simţi în călcâie, care nu se ridică deloc de la sol în timpul exerciţiului. Un lucru extrem de important: când te laşi în jos, fundul se duce cât mai înapoi, iar spatele rămâne drept! Nu te lăsa cu trunchiul în faţă!

Recent Posts

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…

4 ore ago

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

4 ore ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

5 ore ago

Anii lucrați în străinătate se adaugă la calculul pensiei din România?

O întrebare tot mai frecventă în rândul românilor în ultima perioadă este dacă anii lucrați…

5 ore ago

Cele două zodii care își îndeplinesc cel mai mare vis în săptămâna 13 – 19 mai

Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…

6 ore ago

Un tânăr a făcut necroză hepatică și a murit la câteva ore după ce a mâncat acest aliment reîncălzit

Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…

6 ore ago

Citeste si: