Renunțarea la un anumit aliment poate fi cheia longevității, potrivit unui nou studiu.
Dacă mănânci multe fructe și legume și nu te mai atingi de carne, îți scai considerabil riscul de infarct și accident vascular cerebral, arată rezultatele unui studiu care a analizat stilul de viață și obiceiurile alimentare a 450.000 de europeni.
Cei care adoptă o dietă semi-vegetariană, adică 70% din hrana lor provine din surse vegetale, au un risc cu 20% mai mic să dezvolte boli cardiovasculare.
Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…
Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…
Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…
O întrebare tot mai frecventă în rândul românilor în ultima perioadă este dacă anii lucrați…
Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…
Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…