Sari la conținut

Experții au descoperit secretul tinereții veșnicei. La ce aliment să renunți ca să nu faci boli de inimă și să trăiești mult?

Renunțarea la un anumit aliment poate fi cheia longevității, potrivit unui nou studiu.

Dacă mănânci multe fructe și legume și nu te mai atingi de carne, îți scai considerabil riscul de infarct și accident vascular cerebral, arată rezultatele unui studiu care a analizat stilul de viață și obiceiurile alimentare a 450.000 de europeni.

Cei care adoptă o dietă semi-vegetariană, adică 70% din hrana lor provine din surse vegetale, au un risc cu 20% mai mic să dezvolte boli cardiovasculare.

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel