Categories: Stil de viaţă

Fă o programare online la salonul preferat, fără stres, prin aplicație

Programările la saloane de înfrumusețare igienice și profesioniste, mai ușor de făcut

Mersul la saloanele de înfrumusețare poate fi o reală problemă, dacă nu știi nimic despre ele. Este extrem de important ca un salon să fie curat și să mențină o igienă optimă pentru a elimina riscul îmbolnăvirii clienților. De la o simplă răceală până la boli de piele pot fi contactate într-un salon de înfrumusețare care nu respectă normele de curățenie.

Evită aceste probleme și fă o programare online la salon! Platforma este folosită de o mulțime de clienți în scopul de a-și face o programare la salonul preferat. În peste 30 de orașe din țară poți merge la salon prin intermediul acesteia, platformă care are acum și aplicație. Aplicația poate fi utilizată de pe telefon sau tabletă și conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a te programa.

Saloanele care și-au înscris afacerea online pe această platformă sunt renumite în orașele respective și toți clienții își pot exprima părerea despre ele. Prin intermediul aplicației, cât și site-ului poți vedea recenzii reale ale clienților. Acestea sunt verificate, pentru a evita riscul de păreri false, ale clienților inexistenți. Așadar, dacă vreun salon întâmpină probleme legate de igienă sau nu prestează corect serviciile, cu siguranță vei afla din părerile clienților.

Dacă vrei să te programezi cu ajutorul aplicatiei dedicate tot ce trebuie să faci este să o descarci de pe App Store, Google Play sau App Gallery. După ce ai făcut un cont, vei putea să te programezi din nou oricând la salonul sau stilistul la care ai mai fost. Aplicația cuprinde informații cu privire la zona salonului, păreri, fotografii din interior, prețul serviciilor, durata lor și posibilitatea de a face o rezervare.

Aceasta este soluția perfectă pentru a găsi un salon de încredere, pentru nevoile tale!

Toate operațiunile efectuate pe site, cât și pe aplicație sunt gratuite. Aplicația se poate descărca și ea gratuit, fără să fie perceput vreun cost sau comision pentru viitoarele programări. După ce ai finalizat o programare, nu mai rămâne decât să o onorezi. Totuși, nu îți face griji dacă ți se schimbă planurile, pentru că poți anula oricând programarea și să o refaci la ora sau data care îți convine.

Selectează din aplicație orașul unde dorești să faci programarea, genul tău și serviciul de care ai nevoie. Într-o secundă vei primi toate rezultatele ce corespund căutării tale și astfel te vei putea programa oricând dorești. Nu trebuie să efectuezi imediat o programare, ci poți naviga printre rezultate și să alegi unul dintre cele mai bune saloane pentru tine.

Aplicația este foarte utilă pentru toți cei care vor să meargă la salon, care nu au găsit încă stilistul potrivit sau pentru cei care nu au timp să treacă la recepție pentru a se programa. Simplu și rapid, în doar câteva secunde poți rezerva locul la unul dintre saloanele din zona ta!Prin această aplicație vei putea vedea toate detaliile despre un salon, inclusiv părerile clienților despre igiena din interior.

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

27 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

58 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică