Categories: Stil de viaţă

Andreea Marin, mărturisiri dureroase despre lupta cu boala secolului: „Eram nefericită. O continuă nefericire. Sufletește nu eram bine”

Andreea Marin, mărturisiri dureroase despre lupta cu boala secolului: „Eram nefericită. O continuă nefericire”.

„În cele mai grele momente, eu în loc să stau și să plâng, am muncit”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul podcastului lui Mihai Morar. Vedeta a mărturisit că, dincolo de viața glamuroasă și perfectă din exterior, în momentul în care se privea în oglindă, nu vedea decât nefericire.

„Îmi spuneam doar că eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era doar copilul meu, atunci când era în brațele mele. Sufletește nu eram bine. Măsuri am luat mai târziu (referire la divorțul de Ștefan Bănică Jr., n. red.). Nu eram bine în viața mea personală”, a mărturisit vedeta.

Andreea Marin, mărturisiri dureroase despre lupta cu boala secolului: „Eram nefericită. O continuă nefericire”

Prezentatoarea a dezvăluit, cu o sinceritate zdrobitoare, că nu mai reușea să își recapete zâmbetul. Începuse să nu doarmă deloc nopțile, motiv pentru care a decis să consulte un specialist.

„Depresia asta nu vine așa, din cer. Aveam eu niște probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce înseamnă o boală. Da, depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut. Nu poți să ai o stare bună zi de zi, mult timp.

Nu poți să mai dormi bine, și știi bine ce face lipsa de somn. Am înțeles din explicațiile acelui psiholog, de la televizor, că ar trebui măcar să verific, ceea ce am și făcut.

Și în felul acesta am aflat că da, am depresie, că nu e o rușine o boală, că nu e o vină, că nu e o etichetă. Atunci când te duci la un psiholog sau la un psihiatru nu trebuie să ți se pună eticheta de nebun sau lunatec, sau mai știu eu ce”, a declarat Andreea Marin.

„Depresia nu e o joacă! Am văzut oameni care și-au luat viața”

Vedeta a mai spus că, deși la început i-a fost greu să vorbească public despre această boală, în timp și-a dat seama că prin declarațiile sale publice poate ajuta și alți oameni care se află în aceeași situație.

„La momentul acela nu se vorbea despre depresie așa cum se face astăzi. Eu am vorbit deschis, am făcut și o campanie națională despre depresie, astfel încât oamenii să știe că pot trece prin asta.

Am văzut oameni destoinici, oameni ce păreau cu picioarele pe pământ, care și-au luat viața în urma depresiei. Deci nu e o joacă!”, a subliniat Andreea Marin.

Întrebată ce ar schimba din trecutul ei pentru a nu mai fi nevoită să se confrunte cu depresia, Andreea Marin a declarat că ar încerca să fie mai precaută:

„Sufletește nu eram bine. Nu eram bine în viața mea personală, pe toate direcțiile. Aș fi mai atentă, pur și simplu. Deși uneori nu ai cum să-ți dai seama. E o lipsă de experiență. Înveți greșind. Când ai 20-30 de ani încă nu ești destul de copt și trebuie să treci prin greu, ca să înveți lecția din asta”, mai spus Andreea Marin.

 

Recent Posts

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

2 minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

32 de minute ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

o oră ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

2 ore ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică