Categories: Ştiri sănătate

Flori, fetița din Vaslui care era hrănită numai cu pufuleți și ceai, s-a transformat enorm. Aceasta este acum de o frumusețe rară

Florentina sau Flori este fetița din Vaslui care la vârsta de 4 ani a ajuns la spital malnutrită, cântărind 5 kilograme. Părinții au hrnăit-o doar cu apă și pufuleți. Cazul Florentinei a șocat întreg personalul medical de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași.

Flori, fetita care era hranita doar cu pufuleti

Acum este un copil fericit, iar parintii ei adoptivi se bucura de fiecare clipa petrecuta alaturi de Flori. Cel care i-a devenit tata a decis recent sa povesteasca tot ce se intampla acum cu ea. I-a aratat inclusiv fotografiile cu ea in stare grava, pentru a nu le vedea mai tarziu singura, pe internet.

În 2016, această imagine făcea înconjurul lumii. Cum arată acum băiețelul lăsat atunci să moară pe străzi pentru că era considerat vrăjitor? Povestea lui Hope

„Nu ne-am gândit atunci să o adoptăm în mod cert – pur și simplu ne-am atașat de ea. Plimbările au fost multe și din ce în ce mai dese. Ea avea deficiențe de vorbire și trebuia preluată de un centru de plasament pentru copii cu handicap.

Din momentul în care am auzit că am putea să pierdem am luat hotărârea de a face ceva și am reușit asta prin plasamentul de urgență în vederea adoptării”, a povestit Dragos Tudose într-un interviu pentru Antena 3.

Flori a aflat ca este adoptata

Fetita din Vaslui a aflat intre timp ca este, de fapt, un copil adoptat. Cu toate acestea, isi iubeste nespus parintii adoptivi. Micuta a ajuns in martie 2014 la spital aproape in coma. A fost internata la sectia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta din Vaslui. Cantarea cat un bebelus, avand doar 5 kilograme la 4 ani.

Pentru ca era in stare extrem de grava, medicii au anuntat imediat Politia, dar si pe reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Vaslui. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru Flori. Mai mult decat atat, intre timp familia s-a marit cu gemeni.

Cei doi soți au ținut ca micuța să afle întreaga poveste de la ei, și nu „de pe Internet”.

„Am avut aceste discuții, mai ales că, înainte să încheiem procesul de adopție, a trebuit să îi spunem că este adoptată, pentru că ne-au pus cei de la Protecția Copilului să facem asta. Am apelat la un psiholog și s-a făcut o povestioară pe care să o înțeleagă.

Dar, destul de recent, acum câteva luni, da, i-am arătat, pentru că trebuie să îi arătăm. Mai bine îi arătăm noi și îi spunem, îi povestim, decât să afle ea pe Internet.

A început să plângă… Când s-a văzut, a început să plângă, s-a liniștit, dar, da, a început să plângă destul de tare. Am luat-o în brațe, am ieșit în oraș numai noi doi cu ea.”, a mai dezvăluit Dragoș Tudose.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

15 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

45 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică