Categories: Ştiri sănătate

Florin Piersic transferat la o clinică privată

Din cuprinsul articolului

Florin Piersic va fi transferat la o clinică privată, după care va fi dus la Spitalul Foișor din Bucureşti, potrivit unor surse medicale citate de Antena 3.

Florin Piersic se simte mai bine este conștient și vorbește cu echipa medicală de la Institutul Matei Balș din Capitală. Ba chiar a făcut și glume cu medicii de acolo. Între timp i-au fost extrase sondele de la stimulatorul cardiac, astfel încât tratamentul cu antibiotice să își facă efectul.

Acum, medicii au decis ca actorul să fie transferat într-un spital privat din Capitală, unde îi va fi efectuat un RMN. Apoi, Florin Pierisc va fi dus la Spitalul Foișor pentru investigații suplimentare în legătură cu problema pe care acesta o are la genunchi.

Potrivit surselor citate, actorul ar urma să fie transferat astăzi la spitalul privat din Capitală pentru continuarea investigațiilor.

Marele actor al României va rămâne internat pentru mai multe săptămâni, până când infecția va fi eliminată complet din corp. Apoi, va trebui să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale, inclusiv reimplantarea stimulatorului cardiac.

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Explicațiile medicilor

”Este stabil, este cu o stare generală putem spune bună, pentru că vorbim de o vârstă și de bolile cronice, dar comunicăm foarte bine, este prezent, chiar am putut să ne bucurăm de șarmul dumnealui, care nu lipsește”, a declarat medicul infecționist Adrian Marinescu.

În acest moment, medicii de la Institutul de Boli Infecțioase încearcă să trateze infecția cu stafilococ care s-a extins atât la proteza de la genunchi, cât și la inimă.

După transferul de la Cluj, medicii de la Institutul Inimii au susținut o conferință de presă pentru a aduce lămuriri despre sursa infecției.

”Dumnealui a ajuns la Spitalul Militar în urma unei infecții pe care probabil a contractat-o printr-o branulă care i-a fost montată cu câteva zile înainte”, a explicat Horia Roșianu, medic primar cardiolog la Institutul Inimii Cluj Napoca.

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

9 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

9 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

10 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

10 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

11 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

11 ore ago

Citeste si: