Categories: Stil de viaţă

Gabriel Cotabiță a ținut o cură drastică de slăbire și este posibil ca stopul cardio-respirator să fi survenit în urma acestei diete forțate

Gabriel Cotabita a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitala, in stare foarte grava, in urma unui stop cardio-respirator, dupa ce vineri i s-a facut rau la sala de fitness a unui hotel din Bucuresti. Au fost chemate doua echipaje SMURD.

Cotabita era in stare de inconstienta, iar evenimentul a survenit in jurul orelor 13,30. O prima resuscitare i s-a facut la fata locului de un medic prezent in sala de fitness. La spital el a fost dus de echipajele de salvare si pus la aparate, fiind in continuare in coma. Starea de sanatate este grava in continuare, prognosticul fiind rezervat. El respira in continuare artificial, nu este exclusă nici varianta unui accident vascular cerebral.

Medicul Bradisteanu, care l-a preluat, spune ca a fost internat la sectia de terapie intensiva a departamentului de Cardiologie. Artistul se afla in stare grava in continuare dar stabila. Medicii asteapta rezultatele din care sa deduca motivul pentru care a aparut stopul cardiac. De asemenea, Cotabita a fost supus unei investigatii amanuntite la computerul tomograf.

Gabriel Cotabita avea antecedente de natura cardio-vasculara, era cunoscut cu probleme legate de tiroida, dar si ca avut pana acum doua pre-infarcturi. El a tinut o cura drastica de slabire si este posibil ca starea sa actuala de sanatate sa fi survenit in urma acestei diete fortate. De asemenea, el urma un tratament naturist pentru a-si forta tonusul muscular al inimii, la fel, facea de doua ori pe saptamana exercitii de fitness special pentru starea sa de sanatate.

Bogdan Opriţa, purtator de cuvant la Spitalul Floreasca a precizat că, în prezent, cordul şi-a reluat activitatea, iar pacientul este în terapie intensivă, fiind intubat. De asemenea, acesta a mai adaugat ca fetele lui Gabriel Cotabita au ajuns la spital si asteapta un diagnostic precis, ca si un tratament pentru tatal lor.

Recent Posts

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se…

3 minute ago

15 mai. Ziua Națională a Bujorului Românesc. Este floare națională a României, iar care o rup au parte de amenzi usturătoare

Ziua Națională a Bujorului Românesc. Specie florală unică în Europa, se găseşte numai în România…

33 de minute ago

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

o oră ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

2 ore ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

2 ore ago

Vestea așteptată de toți pensionarii. CNPP a stabilit modelul OFICIAL al deciziei de recalculare

Modelul deciziei de calcul a pensiilor emis de CNPP. Din septembrie 2024, pensiile stabilite pe…

3 ore ago

Citeste si: