Categories: Stil de viaţă

Găsește cifra 8 în 8 secunde! Se spune că doar geniile pot trece acest TEST

A provoca și a ne pune mintea la treabă este o sarcină pe care, potrivit experților, ar trebui să o facem în fiecare zi. Pentru a realiza acest lucru, există o mulțime de activități, unele mai ușoare decât altele, dar în final, toate axate pe îmbunătățirea abilităților cognitive, deoarece acest lucru îți poate aduce beneficii incredibile pe termen lung.

Nu contează câți ani ai, nici ce ce profesie ai, aceste tipuri de ghicitori vizuale sunt concepute pentru un public larg, acesta fiind același motiv pentru care devin virale; Există toate culorile, animalele și temele la care vă puteți gândi. De asemenea, provocările vizuale ca aceasta vă pot ajuta să vă îmbunătățiți concentrarea.

În trecut, unele ziare puneau pe paginile lor activități, cum ar fi cuvinte încrucișate sau puzzle-uri de căutare de cuvinte, care provocau mințile cititorilor. Astăzi, datorită digitalizării mass-media, acest lucru s-a schimbat și teste precum cea de mai jos au devenit la modă.

Găsiți numărul diferit

Acordați o atenție deosebită detaliilor, deoarece percepția s-a dovedit a fi foarte ușor de manipulat, mai ales cu imagini ca aceasta. Tot ce trebuie să faci este să găsești un număr diferit.

Nu fi distras. Pentru a rezolva ghicitoarea ai doar opt secunde. Succes!

Sursă: Romania TV

Dacă nu te-ai mișcat suficient de repede, iată rezolvarea:

De ce este importantă atenția?

Ceea ce nu este întreținut, nu este procesat. Este primul pas psihologic în procesarea informațiilor: atenția este poarta de acces către conștiința noastră.

Afectează toată activitatea psihologică. Atenția este un proces psihologic central necesar pentru multe alte procese psihologice precum percepția, emoția, motivația, memoria etc.

Atentia este baza invatarii. Este esențială pentru procesele de consolidare, întreținere și recuperare a informațiilor. Atenția este esențială pentru crearea de noi conexiuni neuronale (sinapse) și formarea unor circuite stabile ale creierului.

Atenția necesită efort. Atenția are o capacitate limitată, necesită o cantitate mare de resurse psihologice și un nivel optim de activare.

Atenția este adaptare. Dificultățile de atenție nu afectează doar procesarea informațiilor, ci afectează și capacitatea unei persoane de a se adapta la cerințele mediului înconjurător. Obținerea unui comportament și emoții adecvate garantează dezvoltarea deplină a persoanei, obținând astfel succes în mediul școlar și de lucru, o viață satisfăcătoare în relațiile de familie, cuplu și interpersonale, precum și legătura cu plăcerea în activitățile de agrement.

Recent Posts

Ce sume se dau și ce acte sunt necesare pentru pensia pe caz de boală

În România, conform legislației muncii și noii legi a pensiilor, anumite categorii de români vor…

8 minute ago

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

12 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

13 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

13 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

14 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

14 ore ago

Citeste si: