Categories: Ştiri sănătate

Gestul suprem la care a recurs un bărbat pentru a-și cumpăra ultimul tip de smartphone lansat pe piață. Medicii fac apel la donatori pentru a-i salva viața!

Chiar când Apple își lansează iPhone-ul, glumele cu rinichii încep să circule pe rețelele de socializare. Internauții, într-un mod amuzant, spun că ar trebui să-și vândă rinichiul pentru a cumpăra un iPhone. Un tânăr din China a transformat această glumă în realitate , când i-a fost extirpat un rinichi pentru a cumpăra un iPhone și un iPad.

Bărbatul pe nume Wang Shangkun avea 17 ani în 2011. În prezent, este imobilizat la pat și atașat la un aparat de dializă după ce a suferit deficiență renală.

La câteva luni după ce a suferit o intervenție chirurgicală, a dezvoltat o infecție la rinichiul rămas, care a dus la insuficiență de organ. Cu fiecare lună care trece, starea lui de sănătate s-a deteriorat. La un moment dat, a devenit atât de grav încât nu a putut să coboare din pat. Din acest motiv, el are nevoie de dializă zilnică pentru a-și curăța sângele de toxine.

Ceea ce s-a întâmplat acum nouă ani a fost șocant. Shangkun era disperat să pună mâna pe cele două dispozitive Apple. Un recoltator de organe l-a abordat online, oferind 20.000 de yuani (echivalentul a 3000 de dolari) pentru vânzarea organului.

Din cauza disperării sale, el a răspuns la mesajele recoltatorului. După ce a încheiat înțelegerea pe chat, Shangkun a suferit o intervenție chirurgicală ilegală în provincia centrală Hunan pentru a vinde un rinichi. Fox News a citat anul trecut rapoarte din presă vechi de nouă ani pentru a menționa că bărbatul la acea vreme a spus că nu are nevoie de al doilea rinichi, deoarece unul era suficient.

Site-ul de știri a relatat că operațiunea a avut loc fără acordul părinților săi. Operația a fost efectuată de doi medici angajați la spitalele locale. Poliția a arestat nouă persoane în legătură cu acest caz. Printre cei arestați se numără și chirurgii care au efectuat operația.

Medicii spun că tânărul are acum nevoie de un transplant de rinichi. De asemenea, presa internațională notează că un rinichi pe piața neagră costă în jur de 260.000 de dolari – de 80 de ori mai mult decât a primit tânărul.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

9 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

9 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

10 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

10 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

11 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra