Categories: Stil de viaţă

Greșeala pe care toată lumea o face în cimitir. Nu ar trebui să faci ASTA!

Multe persoane, în urma înmormântării unui om drag, realizează fotografii având ca fundal un mormânt proaspăt, însă specialiștii în fenomene paranormale sunt de părere că nu ar trebui să se facă acest gest.

În fotografie, poate fi surprins spiritul celui decedat care, împreună cu această imagine, poate pătrunde în locuință. După acest lucru, în casă ar putea începe să apară diferite evenimente misterioase.

Persoanele care pleacă din locurile lor de origine pentru o lungă perioadă de timp își doresc să păstreze imagini cu mormintele celor dragi. Pozele trebuie realizate în timpul zilei, când morții dorm în sicriele lor, și este preferabil să se păstreze separat de celelalte fotografii, în albume speciale sau într-un plic gros.

Cimitirul rămâne un loc plin de energie negativă, lucru de înțeles, căci este vorba de un loc în care se odihnesc mulți oameni care au plecat dintre noi, iar spiritele acestora nu sunt mereu binevoitoare cu cei vii.

sursa foto: evz

Greșeala pe care toată lumea o face în cimitir

Mai mult, se poate ca vizitatorii să nu aibă o dispoziție bună, să-și aducă aminte de cei apropiați care au decedat și să fie triști. O legendă explică de ce nu este permis să faci fotografii într-un cimitir.

Un tânăr s-a dus la cimitir împreună cu iubita sa și dorea să îi facă o fotografie având ca fundal un mormânt, atunci când un bătrân i-a abordat și le-a spus că spiritul persoanei decedate poate pătrunde din întâmplare în fotografie și ajunge să se stabilească în casă, cauzând o mulțime de probleme.

Însă ceva le-a distras atenția tinerilor și s-au întors, însă atunci când au vrut să reacționeze, aceștia au observat că bătrânul dispăruse. Tânărul nu a ținut cont de spusele bătrânului si a realizat câteva fotografii; este cunoscut faptul că mai târziu s-a despărțit de prietena sa și era urmărit de ghinioane.

În legendă nu se precizează dacă a fost vorba de o simplă coincidență sau dacă predicția bătrânului s-a adeverit, rămânând la latitudinea fiecăruia să decidă dacă va crede sau nu povestea, scrie Ziarul Evenimentul.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

4 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

5 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

5 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

6 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

6 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

7 ore ago

Citeste si: