Sari la conținut

Greșeala pe care toată lumea o face în cimitir. Nu ar trebui să faci ASTA!

greseala pe care lumea o face in cimitir
sursa foto: evz
fotografii mormant

Multe persoane, în urma înmormântării unui om drag, realizează fotografii având ca fundal un mormânt proaspăt, însă specialiștii în fenomene paranormale sunt de părere că nu ar trebui să se facă acest gest.

În fotografie, poate fi surprins spiritul celui decedat care, împreună cu această imagine, poate pătrunde în locuință. După acest lucru, în casă ar putea începe să apară diferite evenimente misterioase.

Persoanele care pleacă din locurile lor de origine pentru o lungă perioadă de timp își doresc să păstreze imagini cu mormintele celor dragi. Pozele trebuie realizate în timpul zilei, când morții dorm în sicriele lor, și este preferabil să se păstreze separat de celelalte fotografii, în albume speciale sau într-un plic gros.

Cimitirul rămâne un loc plin de energie negativă, lucru de înțeles, căci este vorba de un loc în care se odihnesc mulți oameni care au plecat dintre noi, iar spiritele acestora nu sunt mereu binevoitoare cu cei vii.

greseala pe care lumea o face in cimitir
sursa foto: evz

Greșeala pe care toată lumea o face în cimitir

Mai mult, se poate ca vizitatorii să nu aibă o dispoziție bună, să-și aducă aminte de cei apropiați care au decedat și să fie triști. O legendă explică de ce nu este permis să faci fotografii într-un cimitir.

Un tânăr s-a dus la cimitir împreună cu iubita sa și dorea să îi facă o fotografie având ca fundal un mormânt, atunci când un bătrân i-a abordat și le-a spus că spiritul persoanei decedate poate pătrunde din întâmplare în fotografie și ajunge să se stabilească în casă, cauzând o mulțime de probleme.

Însă ceva le-a distras atenția tinerilor și s-au întors, însă atunci când au vrut să reacționeze, aceștia au observat că bătrânul dispăruse. Tânărul nu a ținut cont de spusele bătrânului si a realizat câteva fotografii; este cunoscut faptul că mai târziu s-a despărțit de prietena sa și era urmărit de ghinioane.

În legendă nu se precizează dacă a fost vorba de o simplă coincidență sau dacă predicția bătrânului s-a adeverit, rămânând la latitudinea fiecăruia să decidă dacă va crede sau nu povestea, scrie Ziarul Evenimentul.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: