Categories: Ştiri sănătate

Hiperconjuncție istorică. Astrolog: Aduce efecte nefaste pentru omenire în următoarele luni

Prezentă în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, Cristina Demetrescu a lansat o serie de previziuni negative pentru următoarea perioadă.

Astrologul a vorbit în emisiunea Voi cu Voicu despre o hiperconjuncție istorică care va aduce efecte nefaste pentru omenire în următoarele luni.

„Nu e o vară liniștită. De unde atâta vară liniștită? Mai sunt și alte probleme pe planeta asta de care trebuie să ne preocupăm în afară de război. Și, într-adevăr, lucrurile cam așa s-au întâmplat, dar aș spune că ce-a mai rămas din anul acesta, ca să dau o perspectivă un pic mai amplă, cred că septembrie și decembrie sunt mai liniștite.

August este puțin mai agitat. E o matrice formată dintre lunile, iulie și luna august, în care destinul, care practic creează anumite predestinări pe zodia Taurului, care este zodie de pământ, are legătură cu resursele pe care le folosim, are legătură cu această criză de resurse și criză financiară despre care tot se vorbește.

Destinul vine o dată la 18 ani pe această zodie. În 1929, când a fost marea criză economică, de exemplu, destinul era tot în această zodie.

Sunt cicluri destul de normale, doar că în această perioadă se întâlnește cu planeta Uranus și, în zilele astea în care noi discutăm, este o conjuncție la grad maxim între destin, Uranus și Marte.

Uranus și Marte se consideră a fi, totuși, doi malefici care pe o zodie cum este Taurul, care necesită stabilitate, fiind o zodie venusiană care trebuie să ne vorbească despre bine, despre liniște, despre abundență, despre cu ce ne hrănim, câți bani avem și așa mai departe, această energie este destul de turbulentă și este o conjuncție istorică în care Uranus, fiind o planetă extrem de intempestivă și cu rol de a crea evenimente bruște, neașteptate, evident că pe foarte mulți ne poate lua prin surprindere.

Eu aș zice că această hiperconjuncție vine cu efectele a ceea ce s-a întâmplat practic cam de la sfârșitul anului trecut, adică tot acest an zăpăcit, agitat în felul în care s-a manifestat acum, din luna august începe să-și resimtă efectele”, a spus Cristina Demetrescu, în emisiune Voi cu Voicu, moderată de Mirela Voicu.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

9 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

10 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

10 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

11 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

11 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

12 ore ago

Citeste si: