miercuri, august 17, 2022

Prezentă în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, Cristina Demetrescu a lansat o serie de previziuni negative pentru următoarea perioadă.

Astrologul a vorbit în emisiunea Voi cu Voicu despre o hiperconjuncție istorică care va aduce efecte nefaste pentru omenire în următoarele luni.

„Nu e o vară liniștită. De unde atâta vară liniștită? Mai sunt și alte probleme pe planeta asta de care trebuie să ne preocupăm în afară de război. Și, într-adevăr, lucrurile cam așa s-au întâmplat, dar aș spune că ce-a mai rămas din anul acesta, ca să dau o perspectivă un pic mai amplă, cred că septembrie și decembrie sunt mai liniștite.

Te-ar mai interesa: Horoscop 17 august:  O zodie are parte de o mărire...

August este puțin mai agitat. E o matrice formată dintre lunile, iulie și luna august, în care destinul, care practic creează anumite predestinări pe zodia Taurului, care este zodie de pământ, are legătură cu resursele pe care le folosim, are legătură cu această criză de resurse și criză financiară despre care tot se vorbește.

zodiile

Destinul vine o dată la 18 ani pe această zodie. În 1929, când a fost marea criză economică, de exemplu, destinul era tot în această zodie.

Sunt cicluri destul de normale, doar că în această perioadă se întâlnește cu planeta Uranus și, în zilele astea în care noi discutăm, este o conjuncție la grad maxim între destin, Uranus și Marte.

Te-ar mai interesa: Obișnuiești să porți blugi skinny? Atenție! Pot pr...

Uranus și Marte se consideră a fi, totuși, doi malefici care pe o zodie cum este Taurul, care necesită stabilitate, fiind o zodie venusiană care trebuie să ne vorbească despre bine, despre liniște, despre abundență, despre cu ce ne hrănim, câți bani avem și așa mai departe, această energie este destul de turbulentă și este o conjuncție istorică în care Uranus, fiind o planetă extrem de intempestivă și cu rol de a crea evenimente bruște, neașteptate, evident că pe foarte mulți ne poate lua prin surprindere.

Te-ar mai interesa: Previziuni apocaliptice: Vin extratereștii, iar pr...

Eu aș zice că această hiperconjuncție vine cu efectele a ceea ce s-a întâmplat practic cam de la sfârșitul anului trecut, adică tot acest an zăpăcit, agitat în felul în care s-a manifestat acum, din luna august începe să-și resimtă efectele”, a spus Cristina Demetrescu, în emisiune Voi cu Voicu, moderată de Mirela Voicu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private