Categories: Stil de viaţă

Horoscop 12 – 18 nov. Alina Bădic dezvăluie care este zodia la putere: „Mesaje karmice pentru EI. Să spună CLAR Universului ce-și doresc”

Horoscop 12 – 18 nov. Perioada imediat următoare va pune accent pe relațiile interumane. Nativii din Berbec, Săgetător și Leu să fie atenți la un soi de agresiune venită din partea unor cunoscuți.

Vărsătorii au parte de provocări, iar Balanțele vor privi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 12 – 18 noiembrie 2023.

„O perioadă, mai ales următoarele zile, ca fiind un fel de mentor pentru noi. Trebuie să ne raportăm la anumite repere foarte importante. (…) Ceva ce putem începe zilele următoare are relevanță mult mai mare decât am crede pentru noi.

Puteți începe ceva, dar trebuie implicată forța psihică, ceva ce vă doriți din tot sufletul. O forță incredibilă se declanșează mai ales pentru cei care-și doresc să facă ceva din suflet”, a dezvăluit Alina Bădic, la B1TV.

Horoscop 12 – 18 nov. Berbec- Conflicte cu cei din jur

Soi de agresiune pe zona relaționalului, vin către ei persoane sau situații pe care ei le-au creditat cu multă afecțiune și energie, iar acum acest ritm poate fi rupt.

Sunt provocate diverse orgolii, situații în care persoane de care erau atașați pot deveni destul de agresive, recalcitrante.

Taur- Schimbare

Invitație de a face ceva nu neapărat împotriva firii, dar ceva care poate să reprezinte un nou tip de abordare într-o problemă pe care ei au abordat-o într-un fel, dar acum trebuie să schimbe strategia.

E o rupere de ritm pe care ei o simt și o consideră benefică. Vor impune alt rim unei activități. Simt că trebuie să facă o schimbare, chiar dacă aceasta îi va obosi puțin.

Gemeni- Reevaluarea sacrificiului

Refacere a forței vitale pentru Gemeni. Trebuie să aibă o nouă abordare a vitalității, a ideii de a se pune la adăpost, de a-și face niște provizii în ce privește energia.

Reevaluare a forței cu care pot contribui în karma de sacrificiu. Cât se mai pot sacrifica pentru cei din jur? Câtă energie mai dau? Fac un bilanț în privința modului în care își consumă sau conservă energia.

Horoscop 12 – 18 nov. Rac- O nouă preocupare

Lună Nouă foare puternică pentru Raci. Are loc pe Casa iubirii, dar și pe casa creativității. Va canaliza excesul emoțional care are loc acum.

Potențial energic. Saturn îi îndeamnă să descopere ceva ce le face bine spiritual, intelectual, să-și găsească o preocupare.

Leu- Surpriză neplăcută

Leii au ceva de înțeles, ceva de împărțit cu cineva sau sunt perturbați de anumite elemente care vin ca din senin. Cu Saturn și cu Neptun pe Casa paranormalului, e destul de greu să mai fie ei suprinși de ceva, pentru că au niște capacități puternice.

Și totuși, Saturn le spune că mereu mai poate fi ceva care să-i surprindă. Ce surprize ar mai putea pregăti Universul pentru Lei, așa în gardă cum sunt ei? Vestea bună e că după ce trece șocul, Leii vor avea un fel de revelație și-și vor da seama că e spre bine.

Fecioară- Curățenie printre prieteni

Luna Nouă vorbește pentru Fecioare despre anturajul apropiat. S-ar putea să facă o triere zilele acestea, căci parcă nu e totul chiar cum cred ele: prieteni care nu sunt sinceri, apropiați care le fac suprirze mai mult sau mai puțin neplăcute.

Își dau seama că pot avea o nouă filosofie de viață asupra unor oameni care până acum erau nedezlipiți de ele.

Horoscop 12 – 18 nov. Balanță- O nouă perspectivă

Foarte interesant modul în care Balanțele gestioneză axa banilor. Clar e vorba despre o analiză în profunzime a situației materiale, concrete, a validărilor, a lucrurilor prin care Balanțele se pun în valoare.

Aici e ceva destul de înșelător, căci Luna Nouă e conflictuală. S-ar putea să se dea un pic peste cap valorile nativilor Balanță, Universul să-i îndrepte spre alte direcții.

Scorpion- Claritate

Luna Nouă e chiar în semnul lor. Un mesaj astral vine într-o formulă evidentă, nu au cum să nu înțeleagă ce li se transmie.

Scorpionii vor fi foarte expresivi, vor ține morțiș să le spună apropiaților lucruri direct, clar, dar și Universul le va comunica lor și s-ar putea să afle secrete sau s-ar putea să fie puși în fața unor situații care până acum erau puțin blocate. Totul prinde contur.

Săgetător- Atenție la măștile celor din jur

Urmează câteva zile în care răspunsurile vin din ei. Luna Nouă are loc pe Casa sufletului, a interiorizărilor.

Persoane care se vor apropiate Săgetătorilor, dar de fapt nu sunt, poate chiar sunt dușmani, vor să intre pe sub pielea lor de o manieră abuzivă, meschină. Săgetătorii trebuie să se gândească ce e în spatele măștilor.

Horoscop 12 – 18 nov. Capricorn- Se poate baza pe prieteni

Puterea extrasenzorialului vine pe Casa prietenilor și relațiilor apropiate, deci au tot felul de prieteni care vorbesc aceeași limbă cu sufletul lor. Pot înțelege mesajele Universului discutând cu oameni din anturajul lor care țin la ei cu adevărat.

Există și zonă fantomatică pe care o aduce în peisaj Luna Nouă în Scorpion, care poate să vehiculeze și lucruri care nu le plac Capricornilor. Trebuie să le treacă imediat prin filtrul rațiunii, apoi să se debaraseze de ele imediat și să se concentreze pe ce știu ei cel mai bine să facă. Să caute să-și refacă acea carapace energetică.

Vărsător- Provocări

Experimentează situații adverse, care „vorbesc limbi diferite”. Pe de o parte Pluto le poate oferi situații de mare forță și pot fi cu adevărat fericiți într-un domeniu, pe de altă parte Saturn vine cu multe provocări.

Trebuie să fie puternici pentru a descifra mesajele Universului. Orice problemă, oricât de gravă, poate fi înlocuită prin credință, cu ceva luminos. E conversia pe care trebuie să învețe s-o facă Vărsătorii. Provocarea e de a descoperi forța binelui.

Pești- Mesaje karmice

Foarte multe putere au Peștii în aceste zile. Mesaje karmice, astrale pentru ei. Dacă vor să pună ceva în practică, trebuie să fie atenți la context. Dacă e o energie să le fie favorabilă, aceasta e energia neptuniană – liniștea, armonia.

Deci să-și facă o atmosferă plăcută și să încerce să vadă partea luminoasă a situației. Lucrurile se pot redresa de la o oră la alta dacă au atitudinea potrivită. E important să spună clar Universului ce-și doresc.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

9 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

9 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

10 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

10 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

11 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra