Sari la conținut

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au deschis dosare penale: „M-a luat de păr și m-a târât”

Anamria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Foștii soți au ajuns la sediul Poliției Snagov, unde s-au acuzat acuzat reciproc de agresiune după un scandal uriaș.

În plin proces de divorț, antrenorul și impresara şi-au adus reciproc acuzații de agresiune fizică, scrie EVZ.

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic în plină stradă, ba chiar ar deține dovezi filmate.

„Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure. După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie”.

Asta nu e tot! Impresara susține căantrenorul a lovit-o peste față cu palma și pumnul. În plus, în momentul în care fostul soț a realizat că este filmat dintr-o mașină, el s-a năpustit asupra celui care era în autovehicul. Impresara a mai spus că și prietenul ei Eugen a fost amenințat cu moartea.

„M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”, ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri, potrivit surselor Antena 3.

Declarațiile lui Laurențiu Reghecampf

La rândul său, antrenorul a sesizat faptul că impresara a intrat în casă cu forța și a amenințat pe toată lumea. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a afla cine a început disputa. De asemenea, urmează să se emită ordine de protecție provizorii, pentru amândoi.

Tehnicianul s-a prezentat la poliție, dar nu a oferit declarații. Surse spun că a venit numai pentru că a fost citat și dacă nu ar fi venit, ar fi fost luat cu mandat.

Comunicatul transmis de Poliție

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel