Categories: Stil de viaţă

Horoscop 15-21 ianuarie. Astrolog: Atenție cu cine și ce vorbiți

Horoscop 15-21 ianuarie. Pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2023, astrologul Alina Bădic preconizează aspecte de mare relevanță, cu câteva configurații astrale interesante.

„Aspecte de mare relevanță zilele următoare. Avem câteva configurații astrale interesante pe care le putem folosi pentru a ne coordona, pentru a ne pune bazele unei direcții corecte. O conjuncție de mare forță Soare-Pluton, ambele sunt focare foarte puternice din punct de vedere astrologic.

Un Marte care vine în forță cu un grad destul de conflictual în semnul gemenilor pe gradul opt și care predispune la conflicte, la tot felul de situații de polemică. Jupiter rămâne destul de dinamic,

Neptun își face treaba din punct de vedere spiritual, continuă să ne dirijeze și Saturn alături de micul benefic Venus ne amprentează pe semnul Vărsătorului, unde atenționarea este aceea de a fi foarte atenți ce vorbim, cu cine vorbim”, a spus Alina Bădin, potrivit B1TV.

Horoscop 15-21 ianuarie: Berbec- Vi se poate schimba viața

Pot apărea tot felul de persoane care vă pot dinamiza, care vă pot atrage atenția asupra unor lucruri care le puteți face împreună cu aceștia. Micul benefic pe casa a11-a, pe casa Vărsătorului dar și în semnul Vărsătorului, atrag în cercul dumneavoastră oameni care vor juca un rol din punct de vedere al impactului emoțional. Este un moment de mare forță pe care trebuie să îl identificăm ca atare. Este vorba despre interacțiuni menite poate să vă schimbe viața.

Taur- Proiecte inedite

În continuare puteți fi ghidați, direcționați de către acest Uranus care vorbește despre proiecte inedite, proiecte de mare forță, proiecte prin care deveniți mai speciali, altfel decât ceilalți. Proiectele sunt total ieșite din comun, cei care vă cunosc acum vor fi surprinși de acest grad de extravaganță, de nonconformist, de inedit pe care îl dați oricărui domeniu, inclusiv domeniului profesional.

Gemeni- Nervozitate

Este o perioadă mai mult decât dinamică, apare un soi de nervozitate destul de greu de explicat, vă sfătuiesc să nu îi dați importanță și să vă cablați la energia neptuniană, care este energie pură divină.

Să vă găsiți un hobby, oameni care să vă liniștească sufletul, să vă conectați mai mult cu persoanele pe care le iubiți cu adevărat, care vă dau liniște sufletească și mai puțin cu persoanele care vă destabilizează și care vă inhibă pe undeva.

Horoscop 15-21 ianuarie: Rac- Perioadă nu foarte plăcută

Conjuncția aceasta Soare-Pluton, pe semn opus, vorbește despre un element de predestinare destul de dur, destul de puternic, care vă poate atrage într-o situație în care sunteți față în față cu destinul. Într-o manieră în care destinul are un cuvânt de spus mai mult decât avem noi. O situație pe care fie știm să o gestionăm și ieșim învingători, fie o luăm cu grad de fatalitate și ieșim neplăcut surprinși. Perioada nu e foarte plăcută.

Leu- Mai multă muncă

Această conjuncție Soare-Pluton, așa cum bine știm are loc pe casa muncii, o casă foarte puternică. V-ați dori ceva mai de anvergură pentru dumneavoastră, ceva mult mai spectaculos, și totuși Leii sunt atrași într-un cerc vicios în care nu pot să iasă dintr-un colimator în care universul vă forțează să intrați pe domenii în care să nu vă mai vedeți capul de treabă, de responsabilități, spirit de sacrificiu pentru alții.

Fecioară- Promisiune la locul de muncă

Avem câteva evenimente foarte importante. Există o predispoziție pentru un anumit tip de seriozitate, stabilitate, o permanență a unor lucruri care sunt foarte bune și convenabile din punct de vedere financiar. S-ar putea să aveți o promisiune, o realizare la locul de muncă într-o variantă în care puteți începe ceva, făcând și o echipă cu acest Jupiter pe semnele dinamice ale Berbecului.

Horoscop 15-21 ianuarie: Balanță- Atenție la locul în care locuiți

Conjuncția Soare-Pluton are loc pe casa casei, a locuinței, a imobilelor, a căminului dumneavoastră. Este foarte important să înțelegeți că dacă ați făcut o schimbare, v-ați mutat sau vă doriți să faceți această schimbare este bine. Dacă nu, nu ar fi rău să vă gândiți la o variantă în care poate ar trebui să schimbați ceva acasă, undeva unde vă simțiți bine, în zona casei unde aveți o rezonanță mai specială. Este vorba despre locul care este foarte important pentru dumneavoastră, unde trebuie să vă simțiți foarte bine. Cu toții ne luptăm în această perioadă pentru liniștirea sufletelor. Foarte foarte important este locul în care locuiți, trăiți, vă desfășurați activitatea.

Scorpion- Mister

Sunt câteva zile destul de greu de descifrat, știm că Scorpionul este o zodie misterioasă. Sunt câteva zile destul de misterioase, în care scorpionii trebuie să descifreze care este acel mesaj din multitudinea de cuvinte, de discuții, replici, o singură discuție, o singură persoană care vine clar bine determinată să vă transmită un mesaj karmic. Aveți câteva zile să discerneți acest lucru și cu siguranță vă veți da seama pentru că mesajul acesta va avea un impact direct asupra dumneavoastră, va veni cu sugestia destinului de a vă atrage atenția.

Săgetător- Responsabilități pe plan financiar

Prezența conjuncției Soare -Pluton chiar pe semnul următor atrage atenția asupra unei componente karmice. De asemenea, Pluton vorbește și despre o semnificație puternic financiară, este bogătașul zodiacului. Conjunct cu Soarele vorbește despre responsabilități care ne pot obosi foarte mult în plan financiar, ca și când ați putea fi puși în fața unor situații destul de obositoare.

Horoscop 15-21 ianuarie: Capricorn- Momente de introspecție

Vă puneți în slujba universului zilele acestea prin inventivitate, prin inedit, prin extravaganță, puteți să fiți destul de expansivi pe zona nonconformistului, Nu vă plictisiți, nu pierdeți vremea, deveniți mult mai dinamici, mult mai inventivi, vă vin foarte multe idei. S-ar putea și nativii Capricorn să aibă momente de introspecție, poate chiar de tristețe, poate de o ușoară stare de apatie. După aceea vă reveniți pentru că Jupiter dinamizează pe toată lumea.

Vărsător- Decizie importantă

Trebuie să înțelegeți care sunt situațiile și etapele de viață cele mai consistente pe care le-ați avut și acum în momentul de față trebuie să vă raportați exclusiv la situațiile în care dumneavoastră simțiți că ați pus punctul pe i, că au fost foarte consistente, de esență, de forță în viața dumneavoastră, persoane care au jucat un rol foarte important în viața dumneavoastră ele trebuie pe undeva recompensate, fie le mulțumiți, fie încercați să stați mai mult în preajma dumnealor. Universul vă va determina să luați o decizie, o situație care este în favoarea dumneavoastră.

Pești- Maturizare

Ne pregătim de marele eveniment astral pe care îl va determina intrarea lui Saturn pe 7 martie în semnul dumneavoastră, o maturizare care vine după prezența lui saturn pe casa a douăsprezecea, cea mai dură poziție a lui saturn. Peștii au trecut prin situații dure din punct de vedere al poziționării sufletești față de anumite evenimente, de anumite situații în care viața a fost destul de dură, v-ați simțit solicitați emoțional. Tot acest context astral, din ultimii trei ani, v-a întărit foarte mult.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

44 de minute ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

o oră ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

2 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

2 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

3 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

3 ore ago

Citeste si: