miercuri, martie 29, 2023

Războiul ruso-ucrainean a dat naștere unui nou erou: președintele Volodimir Zelenski. Acesta este apreciat în întreaga lume pentru decizia de a rămâne în țară și de a-și apăra țara și de a nu fugi.

Astrologul Cistina Demetrescu a realizat astrograma președintelui, de unde a reieșit că Zelenski este sub semnul zodiei Vărsător, de unde și curajul de a rămâne și a lupta pentru țara sa.

Te-ar mai interesa: Traumatizant! O femeie a ajuns pe masa de operații...

„Volodimir Zelenski are planetele deasupra orizontului, îl susțin. Este Vărsător, are ascendentul în zodia Gemeni, după ce o să treacă nebunia asta vor fi oameni care o să încerce să îl dea jos de pe soclul pe care s-a așezat. (…)

Cum să vii tu să îi spui unui Vărsător să plece de la el din țară? Nu există așa ceva. În primul rând, e o chestie de caracter. Crezi că Zelenski avea idee de ce e în stare? Habar nu avea. A fost pus în fața unei situații. Vărsătorul este o zodie a actoriei, a jucat în filme, dar este și o zodie de oameni foarte încăpățânați. Îl are pe Saturn care îi dă o lecție. Când nu dai bir cu fugiții atunci când Saturn vine și te pune la treabă, Saturn devine prietenul tău. Eu cred că are înger.”, a explicat Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii ”Voi cu Voicu”.

Te-ar mai interesa: Ai început să uiți lucruri? Ți-e greu să îți expri...

La pol opus, harta astrală a lui Vladimir Putin ar fi mai încărcată, deoarce soarele lui Vladimir Putin este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun, susține Cristina Demetrescu.

„Cum de nu reușește Vladimir Putin să obțină ceea ce își propune? Din punct de vedere astral, planetele pentru Vladimir Putin sunt jos și pe acest lucru mă bazez când spun că el a început războiul care are menirea să-l răstoarne de pe soclu.

Te-ar mai interesa: „Vom fi asemenea lui Dumnezeu!” Futurolog, predicț...

Între 29 ianuarie și 30 mai planetele sunt foarte puternic aglomerate pe un colțișor de cerc. Din cauza asta toată atenția noastră este concentrată spre o singură scenă. Nu mai contează nimic, doar ce se întâmplă în Ucraina. Pentru Vladimir Putin planetele sunt în josul hărții, ceea ce înseamnă că această forță magnetică astrală îl dă în jos. Este zodia Balanței, iar balanța este echilibrată atunci când ai grijă de acest echilibru.”

Te-ar mai interesa: ALERTĂ la nivel european! Substanțe cu potențial C...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private