Categories: Stil de viaţă

Horoscop 20 decembrie. Astrolog: Mergi pe o coardă întinsă

Horoscop 20 decembrie 2022. Astrologii îi avertizează pe unii nativi: „Mergi pe o coardă întinsă. Trebuie să gestionezi timpul într-un mod mult mai bun”. Previziuni complete pentru toate semnele din Zodiac.

Horoscop 20 decembrie. Berbec

Sunteți copleșit de oamenii pe care îi întâlniți, dar nu trebuie să vă lăsați prea mult amețit. Asta vă pune într-o poziție vulnerabilă. Oamenii sunt oameni, la fel ca și tine, așa că nu le puneți prea mult în valoare punctele lor bune. Păstrați o viziune echilibrată. Simțiți că vă îngropați în muncă și repetați aceleași tipare vechi. Folosește o abordare diferită și bucură-te să experimentezi diverse abordări ale vieții. Creșterea fluxului de numerar este inutilă dacă îl cheltuiți la fel de repede cum îl câștigați. Puneți deoparte niște bani în plus pentru o zi ploioasă.

Horoscop 20 decembrie. Astrolog: Mergi pe o coardă întinsă

Horoscop. Taur

Tranzitul de astăzi aduce cu sine nevoia de a deveni mai realist și mai bine organizat în ceea ce privește creativitatea și descendența ta – artistică sau biologică. Aceasta este o perioadă de plăcere extremă, de îmbunătățire a performanțelor tale și de învățare a tehnicilor creative. Este posibil să aveți probleme și responsabilități în ceea ce privește copiii. De asemenea, este posibil să deveniți mai riguroși în ceea ce privește hobby-urile sau plăcerile. Este de așteptat să deveniți părinte sau profesor în timpul acestui tranzit, deoarece ambele roluri implică angajament.

Horoscop 20 decembrie. Gemeni

Astăzi mergi pe o coardă întinsă. Trebuie să fii abil la certuri dacă vrei să învingi concurenții astăzi. Cel mai bine ar fi să ai un argument solid ca o stâncă care să îți susțină poziția. Eliminarea activităților consumatoare de timp este pe primul loc pe agenda ta. Trebuie să gestionezi timpul într-un mod mult mai bun. O parte din acest lucru înseamnă să țineți sub control impulsurile pasionale și să vă mențineți un autocontrol mai mare. Ești pus pe ceartă.

Horoscop 20 decembrie. Rac

Acesta este un moment minunat pentru a petrece momente memorabile cu cei mai buni prieteni ai tăi. În domeniul relațiilor, aceste tranzite îți reînvie și dragostea. Obții noi informații valoroase despre cum să-ți îmbunătățești mai bine relațiile în general. La locul de muncă, pot apărea unele complicații ale unor terți în care ești atras cu reticență. Sfaturile dvs. vor fi valoroase, dar nu vă așteptați să vă terminați volumul de muncă la timp. Trebuie să rămâi relaxat și deschis la minte, dar și să faci din munca ta o prioritate.

Leu

Arta de a ierta este o artă uitată, chiar muribundă. Cu toate acestea, cu atâtea lucruri care se întâmplă, este mai greu să fii mai plin de compasiune. Contactele de simpatie și de susținere reciprocă se pot stabili rapid dacă te conectezi la nivelul inimii. Intuiția ta este mai ascuțită, dar trebuie să o exersezi pentru ca ea să fie de folos în practică. Te rog să nu presupui că va fi disponibilă de fiecare dată când ai nevoie de ea. Meditația, yoga și alte forme de conștientizare interioară vă vor ajuta să dezvoltați această abilitate într-un grad mai mare.

Horoscop 20 decembrie. Fecioară

S-ar putea să fiți îngrijorat de faptul că îmbătrâniți. Nu vă faceți griji, ni se întâmplă tuturor. Există modalități prin care poți să ocolești acest lucru, așa că investighezi metode interne și externe pentru a-ți menține tinerețea cât mai mult timp. Dacă ești incapabil să te descurci la nivelul de bază al unui subiect sau al unei teme, cu greu te poți aștepta să treci la nivelul următor. Îmbunătățiți-vă abilitățile înainte de a merge mai departe. Dacă cineva vă provoacă, puteți să-l înfruntați și să depășiți acest lucru. Va fi un test al caracterului tău.

Horoscop 20 decembrie. Balanță

Este nevoie să existe un pic mai multă dăruire în relațiile tale. Dinamica de grup este un pic complicată în prezent. Este posibil să adoptați o abordare fragmentată a unui anumit subiect. Cel mai bine este să dați 100% dacă intenționați să fiți cei mai buni. Faceți calcule de ultim moment înainte de a vă grăbi cu toată viteza la serviciu. Nu uitați, chiar și ajustările modeste pot economisi timp. Cel mai bine ar fi să vă oferiți voluntar ajutorul unei persoane în vârstă în prezent. Un rol de sprijin în unele ocazii poate face parte din combinație.

Scorpion

Aveți prea multe pe cap acum. Sunteți tras pe sfoară ca un cal ale cărui picioare sunt trase în toate direcțiile. Problema pe care o ai acum este una bună în sensul că ai multe oportunități fortuite, dar pe care o vei alege este întrebarea esențială la care trebuie să lucrezi în timpul acestui ciclu. Se vor primi niște vești excelente. S-ar putea să fii surprins să afli de bani pe care nu îi contabilizai sau poate o deschidere pentru o mărire de salariu sau condiții mai bune la locul de muncă.

Horoscop 20 decembrie. Săgetător

Ai chef să te relaxezi și să te bucuri de un mediu armonios, dar s-ar putea să te simți obligat să mergi mai departe și să termini ceea ce ai început. Continuă să faci asta și nu-i lăsa pe alții să te întrerupă astăzi. De asemenea, s-ar putea să dorești să-ți tratezi sau să-ți răsfeți membrii familiei într-un fel sau altul. Un vârf de viață foarte important are loc pentru tine acum. Forțele karmice sunt în apropierea ta și necesită atenția ta extaziată dacă vrei să primești mesajele ascunse despre motivul pentru care ești aici și adevăratul tău scop.

Capricorn: Nu fiți prea axat pe date, sec și intelectual

O declarație rezervată este înțeleaptă astăzi. Puterea se găsește adesea în cât de mult reții, mai degrabă decât în cât de mult dai. Astăzi este vorba despre cât de reținut ești mai degrabă decât despre cât de mult spui. În terminologia de zi cu zi, mai puțin înseamnă mai mult. Lucrați la crearea unor prezentări de impact. Acest lucru înseamnă adesea să folosiți evenimente istorice anecdotice pentru a vă face să înțelegeți punctul de vedere. Nu fiți prea axat pe date, sec și intelectual. Un alt lucru important este să depășiți repetiția sau monotonia din punct de vedere vocal. Acest lucru vă sporește șansele de succes, potrivit stiridiaspora.ro.

Horoscop 20 decembrie. Vărsător

Ignorați mesajele false care nu au nicio bază

Să te lași prins în confuzia de a încerca să mulțumești prea mulți oameni în același timp va fi ușor. Te încurci în linii încrucișate dându-ți angajamente fără să înțelegi repercusiunile. Asigură-te că programul tău are loc pentru promisiunile tale. Nu le scoateți nasul din pepeni altora. Un prieten sau un iubit se simte nesigur. Pierzi esențialul dacă încă mai crezi că e vorba de „a avea dreptate”. Ignorați mesajele false care nu au nicio bază. S-ar putea să câștigați bătălia, dar să pierdeți războiul.

Pești

Din punct de vedere emoțional, ar trebui să te simți excelent în legătură cu locul în care te afli acum. În cadrul tranzitelor actuale, puteți combina activitățile sociale cu munca și alte activități personale. Ar putea exista o îmbunătățire a relației tale ca urmare a conexiunilor tale cu prietenii comuni. Faceți ceea ce vă stimulează imaginația și îi inspiră și pe cei din jur. Împărtășirea visului și trimiterea unui semnal pozitiv unei persoane dragi aplanează o situație tensionată.

Recent Posts

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

12 minute ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

42 de minute ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

o oră ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

2 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

2 ore ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

3 ore ago

Citeste si: