duminică, februarie 5, 2023

4 zodii vor simți cel mai intens energia emoțională și activatoare a Solstițiului de Iarnă. Vezi dacă și tu te aflii printre ele. Previziuni complete de la astrolog.

Întotdeauna există ceva puțin premonitoriu în legătură cu solstițiul de iarnă, care începe pe 21 decembrie: este ziua din an plină de mai multe ore de întuneric decât oricare alta și anunță un sezon de întuneric și temperaturi scăzute.

Te-ar mai interesa: Medicamentul minune cu care slăbesc rapid vedetele...

4 ZODII vor simți cel mai intens energia emoțională

Dacă doar această descriere vă face să fiți gata să hibernați, cosmosul este aliniat pentru acest demers. Din punct de vedere astrologic, efectele solstițiului de iarnă vor canaliza emoții mari care justifică ceva timp petrecut în procesare – mai ales pentru patru semne zodiacale cele mai afectate de energia sa în acest an.

Solstițiul de iarnă ocupă un loc important în astrologia occidentală nu doar pentru că marchează schimbarea anotimpurilor, ci și pentru că este ziua din fiecare an în care soarele se mută în semnul cardinal al Capricornului, spune astrologul Narayana Montúfar,

Te-ar mai interesa: Băutura care micșorează creierul! Poate cauza deme...

„Acesta este un moment supraîncărcat în timp, care va da tonul vibrațiilor colective pe care le vom experimenta în următoarele trei luni, până la sosirea echinocțiului de primăvară”, spune ea.

Cât despre care va fi acest ton? Luați în considerare în primul rând seriozitatea, ambiția și profunzimea Capricornului, care este un semn axat pe „construirea unor fundații puternice, pe termen lung”, mai spune Montúfar.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Acest lucru este oportun pentru noul an care urmează, mai ales că Soarele formează, de asemenea, un pătrat cu expansivul Jupiter în Berbec, „un alt semn cardinal și care poate face”, spune ea.

„Dacă nu suntem atenți, am putea ajunge să devenim prea ambițioși cu obiectivele noastre, să promitem prea mult sau să mușcăm mai mult decât putem mesteca.”

În acest an, Luna (care guvernează domeniul emoțiilor) se va opune direct lui Marte retrograd în Gemeni, „ceea ce va duce la faptul că emoțiile noastre vor fi destul de volatile în lunile următoare”, adaugă Montúfar. „Va fi esențial să ne supraveghem cuvintele și să învățăm să ne exprimăm furia în moduri sănătoase”. În același timp, însă, Luna va forma un trigon fluid cu Chiron, un asteroid cunoscut drept „vindecătorul rănit”, ceea ce ne-ar putea permite să vindecăm probleme mai profunde ale inimii, dacă suntem suficient de curajoși pentru a le confrunta.

Te-ar mai interesa: Rugăciune către Sfânta Agata, ocrotitoarea femeilo...

Având în vedere sosirea solstițiului de iarnă la începutul sezonului Capricornului, nu este de mirare faptul că această zodie va fi profund afectată de mediul său astrologic.

Potrivit astrologului Montúfar, există alte trei semne zodiacale destinate să resimtă efectele acestui solstițiu de iarnă cu o intensitate deosebită: Berbecul, Gemenii și Săgetătorul.

Astrologul împărtășește vibrațiile particulare la care fiecare dintre aceste semne se poate aștepta de la schimbarea cosmică și cum să profite la maximum de ea.

Te-ar mai interesa: Cum ne ajută, de fapt, iodura de potasiu și de ce ...

Berbec

În orice zi, ai tendința de a fi destul de ambițios, energic și excitat, fiind primul semn de foc al zodiacului. Dar, odată cu sosirea solstițiului de iarnă, v-ați putea simți chiar mai energic decât în mod normal. Cu o zi înainte, pe 20 decembrie, Jupiter expansiv se mută din nou în semnul tău pentru următoarele câteva luni. (Rețineți că planeta a fost, de asemenea, în Berbec între 10 mai și 28 octombrie anul acesta, așa că tranzitul actual ar putea avea o vibrație similară cu acea perioadă de timp).

Marte și Mercur devin direcți

Dar, în ciuda întregii energii de activare pe care o poți simți, acesta nu este chiar momentul să acționezi, avertizează Montúfar. Conducătorul tău planetar, intensul Marte, este încă retrograd, iar retrogradările sunt momente pentru a revizui, reevalua și pentru a-ți stabili o strategie pentru următoarele mișcări, mai degrabă decât pentru a te împinge înainte.

„Momentul în care trebuie să acționezi și să pui în aplicare aceste mișcări este la sfârșitul lunii ianuarie, odată ce atât Marte, cât și Mercur devin direcți”, spune Montúfar.


Gemeni: aMoment de criză pentru tine

Probabil că în ultimele săptămâni ai făcut o auto-reflecție și o reinventare de sine, cu Marte înflăcărat retrogradând în semnul tău – adică în prima ta casă a identității și a ego-ului. „Este posibil să te fi găsit lucrând pentru a abandona vechile dorințe sau moduri de a-ți urmări obiectivele”, spune Montúfar.

În solstițiul de iarnă, o parte din acest proces ar putea ajunge la un punct culminant, cu Luna opunându-se lui Marte retrograd în semnul tău. „Acest lucru ar putea aduce un moment de criză pentru tine care, dacă este gestionat corect, ar putea instiga mari epifanii despre această călătorie de reinventare”, spune ea.


Săgetător: „Învățând să vă exprimați dorințele și nevoile”

Luna se află în semnul tău când vine solstițiul de iarnă, aducându-ți emoțiile la suprafață. Aceasta este o șansă de a-ți purta inima pe mânecă atunci când ești în preajma celorlalți, spune Montúfar. „Învățând să vă exprimați dorințele și nevoile mai deschis și mai calm, veți putea să vă vindecați de bagajele din trecut”, spune ea.

Fie că ești singur sau într-o relație, acest tip de transparență te va pregăti pentru o viață romantică mai sănătoasă, adaugă ea. Într-adevăr, „mari învățături și progrese în domeniul relațiilor” ar putea fi în orizontul tău astrologic în următoarele câteva luni, spune ea.

Capricorn Pixabay

Capricorn: muncești din greu pentru a atinge obiective noi

„Capricornii trebuie să fie conștienți de faptul că Mercur va retrograda în semnul lor între 29 decembrie și 18 ianuarie”, spune astrologul.

Este începutul sezonului tău, Capricorn! Asta înseamnă că vei fi cu adevărat în elementul tău la solstițiul de iarnă – ceea ce, pentru tine, înseamnă că ești gata să muncești din greu pentru a atinge obiective noi și tot mai înalte. Dar, în timp ce această energie ar trebui cu siguranță canalizată, Montúfar avertizează, din nou, să nu întreprindeți nicio acțiune majoră în acest moment.

„Din acest motiv, Capricornii ar trebui, în schimb, să se concentreze pe elaborarea de strategii spre viitor chiar acum, deoarece nu se recomandă să facă mișcări îndrăznețe”, potrivit wellandgood.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private