Categories: Stil de viaţă

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8-14 octombrie 2023: Îndemn la flexibilitate şi toleranţă

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 8 – 14 octombrie 2023. Potrivit acesteia, sunt o serie de aspecte foarte puternice care dinamizează harta astrală a acestor zile, aspecte care vorbesc despre faptul că trebuie să fim cu adevărat foarte flexibili și trebuie să înțelegem ce vrea universul de la noi.

Află ce au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători şi Pești.

Berbec

Este foarte importantă esența conjuncției Nodului Nord cu Chiron. Marte, guvernatorul vostru, este energia prin excelență, iar poziția conjuncției arată unde trebuie să manifestați cea mai mare determinare, unde este energia. Planetele din semnul vostru arată dinamismul, arată acțiuni desfășurate spontan. Trebuie să lucrați mai mult cu acele energii care reprezintă și copilul din voi. Berbecul este oricum „copilul” zodiacului.

Taur

Este o zi foarte specială mai ales pentru femei, dar chiar și pentru bărbații care au un Venus puternic în temă. Astrele vorbesc despre o reevaluare a zonei personale. Spre exemplu, pentru aceia dintre voi care se găsesc într-o relație serioasă sau au un soi de determinare în viața personală poate apărea ceva care vine și vă atrage atenția asupra unui lucru care se mai cere corectat. S-ar putea să aveți o surpriză, nu neapărat în sens rău, dar într-un marcaj karmic.

Gemeni

Astrele vorbesc despre o armonizare între conștiința noastră individuală și cunoaștere în sine, prin intermediul simțurilor. Este vorba despre o trezire spirituală de mare forță, iar cei mai mulți dintre voi vor simți o dorință de a conștientiza ceva. Totodată, astrele vorbesc despre o relaționare cu persoanele dragi sufletului vostru.

Rac

Aveți o forță lunară deosebită! Astăzi este o zi foarte bună pentru voi să vă faceți un fel de bilanț al tuturor problemelor emoționale, cu minusuri și plusuri. Punctul vostru forte este sensibilitatea. Este un moment de cumpănă și pot apărea provocări emoționale foarte puternice, dar este important să vă păstrați calmul. Controlul emoțiilor este lecția pe care trebuie să o învățați!

Leu

Destinul v-a pregătit o jonglerie și vă joacă o mică festă! Vă pune în fața unei situații imprevizibile, dar este totuși o invitație la evoluție – poate nu neapărat o evoluție spirituală, însă este vorba despre o evoluție într-un domeniu de care depindeți foarte mult. Trebuie să înțelegeți că în acest moment vă găsiți într-un context karmic! Fie la un moment dat ați provocat ceea vi se întâmplă acum, fie și voi sunteți un pion al acestei situații create de destin care vă tulbură sau chiar vă supără, potrivit B1 TV.

Fecioară

Astrele vorbesc despre o conștientizare, despre faptul că se sparge gheața. Este vorba despre o readaptare, despre o viziune nouă pe care trebuie să o aveți într-un anumit domeniu. Uranus aduce o reînnoire acolo unde a apărut plafonarea și trebuie să identificați zona în cauză. Ar putea fi necesar să schimbați ceva la nivelul principiilor voastre.

Balanță

Există un conflict între șansa de a fi armonioși, prin persoane care reprezintă ceva în viața noastră, și o bulversare mai mult instinctuală. Este de parcă ați sta cinci ore cu o persoană care are autoritate și care vă vrea binele, dar vă tulbură instinctual un coleg care spune o răutate. Important este să vă folosiți de înțelepciunea dată de conjuncția Jupiter – Uranus și să mergeți la esența problemei!

Scorpion

Este foarte important să înțelegem semnificația lui Marte și Pluto, guvernatorii voștri. Cele două planete reprezintă începutul și sfârșitul zonei legate de individualitate. În această viață aveți o misiune foarte interesantă, aceea de a depăși zona în care vă preocupați de lucruri individuale, de prieteni apropiați, și de a trece spre ceea ce înseamnă spiritual. Este foarte important să înțelegeți zona legată de spiritualitate.

Săgetător

Indiferent ce loc de muncă aveți, este vorba despre faptul că în această perioadă nu vi se permite sub nicio formă să aveți vreun soi de intervenție nefirească sau să faceți evaluări greșite. Jupiter este un justițar, un evaluator fără cusur, iar prin conjuncția sa cu Uranus se face apel la un soi de inteligență superioară. În această perioadă sunteți foarte preocupați să vă înconjurați de oameni cu inteligență superioară, cu forță, de oameni pe care vă puteți baza din perspectiva anumitor principii.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Capricorn

În această perioadă trebuie să înțelegeți de ce este atât de important să vă evaluați conflictele. Cum depășim barierele? Descoperiți lucruri miraculoase despre voi, înțelegeți cum funcționați, ce vă deranjează ș.a.m.d. Încă nu este momentul să vă extindeți la studierea celorlalți, pentru că voi sunteți acum într-un proces profund și intens de descoperire a propriilor sincope și puncte furte încât nu aveți timp pentru ceilalți.

Vărsător

Mare atenție ce descoperiți astăzi! Ar putea fi vorba despre un element care vorbește semnificativ despre ceva ce are legătură din punct de vedere energetic cu sufletul vostru. Mare atenție cum se manifestă astăzi ceva legat de trecut! Pe de altă parte, opoziția Pluto – Lună poate să declanșeze un conflict pe care îl puteți depăși printr-o trăire foarte puternică. E de urmărit în ce domeniu apare acea trăire.

Pești

Pentru voi, este foarte importantă asocierea între valorile spirituale și planul concret, care capătă și el niște valențe foarte speciale. Careele în T vă atrag atenția asupra a ceva ce poate că nu ați luat în calcul în ultima perioadă. Vreți să știți cum să vă puneți în slujba universului, dar poate exista o mică provocare din partea lui Neptun, care vă face să aveți foarte multe preocupări.

Recent Posts

Se schimbă CNP-urile. Ce date vor fi trecute în cartea de identitate?

Ministerul de Interne anunţă că va fi schimbat actualul sistem de numeritoare a Codului Numeric…

5 ore ago

Bani de la stat GRATIS: se acordă până la 10.000 de lei de persoană. Banii intră direct pe card dacă îndeplinești această condiție

 „Prima conectare” este un program finanțat de Guvernul României prin fondurile primite de la Uniunea…

6 ore ago

HOROSCOP iunie 2024. Veşti BUNE pentru toate zodiile!

Astrologii anunţă că prima lună a verii vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale.…

6 ore ago

10 PROFEŢII cutremurătoare făcute de călugărul RASPUTIN. Viziune despre al Treilea Război Mondial

Celebrul profet rus Grigori Rasputin a fost renumit pentru puterile sale supranaturale şi vindecările  miraculoase,…

7 ore ago

Semnal de alarmă: schimbările climatice agravează depresia și schizofrenia!

Oamenii de știință din Marea Britanie reiterează într-un nou studiu publicat în revista The Lancet…

7 ore ago

Pilonul II de pensii: cum și când se pot retrage banii. Radu Crăciun – preşedinte APAPR: Creşterea valorii activelor se va accelera

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au trimis zilele acestea scrisoarea anuală de…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar