Sari la conținut

Horoscop 13-19 august. Alina Bădic: ”Realizări, îmbogățire, șansă, expansiune financiară pentru această zodie”

Alina Badic
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Predictii astrale saptamanale

Horoscop 13-19 august. Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 13 – 19 august 2023 și a dezvăluit că una dintre zodii are șanse mari de îmbogățire. 

Potrivit astrologului, avem aspecte astrale care vorbesc despre intervenții destul de serioase pe care Universul le face în viața noastră, trebuie să fim foarte atenți și perseverenți în depășirea obstacolelor și în a ne perfecționa în zona filosofică și spirituală.

Horoscop Berbec

Berbecii au un fel de aplecare către lucruri care trebuie să vină cu un energetic mult mai puternic decât de obicei. Saturn în semnul Peștilor vine cu o corectură și ne amintește de Justiția Divină. 16 august va aduce marcaje, s-ar putea să fie atinsă sfera personală, relaționalul. Ușoară agresiune, destabilizare la locul de muncă – persoane conflictuale sau cu mesaje contradictorii sau care îi scot din sfera lor de echilibru. Soi de ego, trufie, mândrie pe care mai ales semnele de foc îl resimt. Fie e de vorba de propria mândrie care începe să se manifeste sau e vorba de o provocare din exterior care se cere lămurită.

Horoscop Taur

Îl au pe Marele Benefic în semn, dar asta nu înseamnă relaxare sau că le-a pus Dumnezeu mâna în cap. E, într-adevăr, un factor de noroc ce poate veni inclusiv prin intermediul unor călătorii lungi. Norocul poate veni și sub vorba unor revelații, inspirații, a unei deschideri. Există și un factor stresant, dat de prezența uraniană în semnul lor, un Uranus care se bate energetic cu Soarele și Venus, care se găsesc în semn de foc. S-ar putea să se găsească în mijlocul unor evenimente sau intersecții energetice care sunt un pic stresante, agitate, perturbatoare, pentru că nu pot controla lucrurile. Oriunde s-ar duce, sigur lucrurile nu vor ieși chiar cum și doresc.

Horoscop Gemeni

Moment destul de greu de identificat, deoarece sunt multe elemente pe care le văd, dar nu le pot pune cap la cap. Saturn vine cu un marcaj foarte puternic, acela de a le arăta calea, un drum, ceva care trebuie urmărit într-un mod ieșit din comun. E ceva care-i agită, perturbă, care le atrage atenția. E un element mai mult de natură spirituală, care nu prea le lasă sufletul în pace. E ceva care parcă vine dintr-o zonă nevăzută. E ceva ce-i necăjește, dar nu știu să spună exact ce anume. Luna Nouă va avea loc pe 16 august pe Casa comunicării și a relațiilor apropiate, așa că mare atenție cu cine intră în conflict, în discuție.

Horoscop Rac

Luna Nouă vine pe Casa a doua, care pentru ei poate să însemne o validare, ceva ce simt că-i reprezintă, ce poate fi pus în valoare. Poate fi vorba de o achizție, sau își dau seama cum poate fi optimizată o investiție sau cum pot pune în valoarea un talent al lor sau ceva ce au pentru un câștig suplimentar. Trebuie să facă un lucru altfel decât până acum. Când au inițiativă, totul începe să se dezvolte. Racii trebuie să identifice acel domeniu care are nevoie de validare, în care lucruriule să se așeze și să acționeze acolo și să acționeze altfel, mai bine. Ajutor semnificativ de la Neptun și Saturn în semn prieten. Foarte importantă zona filosofică, intuitivă.

Horoscop Leu

Foarte conflictuală perioada. Leii nu prea se relaxează, chiar dacă ar trebui s-o facă, pentru că Saturn în Pești vorbește despre un fel de invitație de a-și găsi toată forța spirituală, emoțională de a se echilibra. Agresiunea vine și din partea lui Uranus în Taur. Ceva lovește puternic egoul Leului, ceva care tulbură Leul în așa măsură încât va reveni într-o formă foarte ingenioasă, pe care poate n-au mai avut-o de ceva vrem,e la o variantă la lor mult îmbunătățită. Își vor da seama că poate în ultima vreme s-au identficat prea mult cu anumite lucruri care au venit peste ei prin conjuctură, își vor da seama că au neglijat anumite aspecte care odată erau importante pentru ei, că poate au pierdut prea mult timp în slujba altora, în loc să se preocupe de ce-i interesează pe ei.

Horoscop Fecioară

Agresiune din partea egotică, dar de altă natură și nu la fel de explicită ca în cazul Leului. Este mult mai așezată, ușor de ținut în frâu. Mai mult e ceva cu care Fecioarele se confruntă la nivel interior, ceva care le determină să vadă lucrurile dintr-o lumină puțin mai profundă și astfel se răscolește ceva, se tulbură ceva și-i dă peste cap. Casa întâi e foarte bine aspectată, deci din punct de vederr al lucrurilor concrete pe care le fac Fecioarele stau foarte bine. Au multe lucruri de pus la punct și e o perioadă bună din acest punct de vedere.

Horoscop Balanță

S-ar putea să rupă un pic ritmul cu anumite persoane/personaje care nu sunt ce ar trebui să fie sau care le strică puțin planurile. Ar fi bine să nu se tulbure și să nu se supere, că se vor regla toate la timpul lor. Sunt doar câteva zile puțin mai agitate din acest punct de vedere. Pe undeva, cei din jur îi suprind neplăcut, au o așteptare de la ei și nu se întâmplă acel lucru. Intersectare cu o persoană sau un eveniment care-i tulbură puțin.

Horoscop Scorpion

Realizări, îmbogățire, șansă, expansiune financiară, o persoană cu potențial financiar, idei care le pot veni și le pot aduce în fața unei resurse de a produce mai mult financiar. Mulți Scorpioni înțeleg cum pot face lucrurile diferit. Mulți sunt pe un drum bun, dar pe un drum presărat cu multe provocări. Apar persoane care își doresc să-i ajute, să-i susțină poate într-un mod nu mereu explicit. În planul profesional s-ar putea să apară un element de noutate, ceva care să-i ajute să facă lucrurile puțin diferit, care să vină cu o solicitare în plus, care să-i expună altfel. S-ar putea să fie avantajați de șefi, să li se propună o mărire de salariu sau o ieșire la rampă.

Horoscop Săgetător

În carieră, întâlniri cu persoane determinate, care știu ce vor, care vor să se implice de o manieră pozitivă în viața lor. Realizări, lucruri pe care alții le propun a se face mai organizat, mai echilibrat, mai susținut. Foarte importantă relaționarea cu bărbații, cu persoanele cu energie yang, determinate, care știu ce vor. Pot să aibă un marcaj puternic și echilibrat pe zona profesională. Problemă legată de o filosofie de viață, ceva ce pare într-un fel, dar de fapt e altfel, parcă anumite lucruri nu sunt ce par a fi. E ceva ce-i agită.

Horoscop Capricorn

Perioadă prolifică, în care lucrurile se reașează pe făgașul lor, în matca lor, perioadă în care multe persoane le caută compania pentru că sunt echilibrați, după ce au fost în suferință în perioada anterioară. Se pot reechilibra financiar, rebalansare energetică, karmică ce are legătură cu viețile anterioare. Neptun retrograd invită la introspecție. Echilibrări la nivel de familie, poate chiar o călătorie karmică împreună cu familia, ceva care-i echilibrează structura sufletească.

Horoscop Vărsător

Descoperă în această perioadă ceva ce nu știau despre ei, ceva foarte puternic vine ca o forță nevăzută și le spune „asta e zona în care poți să te remarci!”. S-ar putea să le vină o idee, să dorească să facă lucrurile altfel într-un anumit domeniu, numai că lucrurile se vor întâmpla puțin dferit decât cum au plănuit ei. Sunt anumite conjuncturi care pot fi diferite. Totuși, s-ar putea ca lucrurile să iasă chiar mai bine așa. Anumite aspecte nu sunt ce par a fi și trebuie văzut cum pot ieși dintre zonă de deficit. Poate e un domeniu în care până acum nu au acționat, iar acum va trebui să depună mai multă energie. Vor vedea mult mai clar cum îi văd oamenii pe ei, și cum se pot pune în valoare, și cum pot relaționa cu ceilallți.

Horoscop Pești

Lucurile converg, încep să vin către ei într-o agitație destul de semnificativă. Există un potențial pe care perioada îl duce în viața lor, lucruri care se întâmplă pur și simplu. Peștii au foarte multe lucruri de înțeles. Anumite persoane poate au avut un rol în viața lor dar nu-l mai au. E un ceva care le atrage atenția. Situații relevante, apropieri sau distanțări de persoane care nu-și mai au loc în viața lor. Trebuie să fie răbdători, perseverenți, atenți, prudenți, să observe ce se întâmplă și de ce, să vadă care sunt lucrurile care nu-și mai au sensul și la care ar trebui să renunțe. Aspecte pozitive în Casa cunoașterii superioare, deci trebuie să se canalizeze pe lucruri cu vibrație înaltă: să citească, să călătorească, să nu rămână în cotidian foarte mult. De Luna Nouă e nevoie de inițiativă, de ceva nou, trebuie să dea un nou sens vieții lor, dar din perspectiva filosofică, spirituală. Sunt ajutați să-și facă ordine în viață.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.