Categories: Stil de viaţă

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia pentru care se anunță furtuna. E o bombă cu ceas

Horoscop 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia pentru care se anunță furtuna. Dacă se află într-o relație,se poate ajunge la despărțire.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul Jocul viitorului, iar predicțiile pentru cele 12 semen astrale sunt surprinzătoare.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru zodia Berbec- Reflecție

Berbecul are o carte neutră, 13 cenușiu. Simbolizează timpul, înțelepciunea și puterea de reflecție pentru săptămâna următoare. Ai nevoie de puțină liniște. Te retragi în singurătate sau alături de persoane mai în vârstă de la care poți beneficia de sfaturi importante. Încercați să dați dovadă de mai multă înțelepciune.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Taur- Bombă cu ceas

Pentru Taur se anunță furtuna. Te bulversează o situație. Ești plin de furie, cauți dispute cu cei din jur și simți că orgoliul tău e rănit. Ești un cazan de nervi. Din cauza acestor stări, într-o relație, ruptura poate să fie violentă, potrivit antena3.ro.

Gemeni- Comunicare eficientă

Gemenii vor primi o scrisoare, un telefon sau vor fi invitați la o reuniune de familie. Veți da importanță comunicării cu cei din jur. Este un factor dificil. Încercați să nu tratați cu indiferență lucrurile și comunicați cât mai eficient.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru zodia Rac- Deplasări cu succes

Racul are cartea bulgărelui de foc, care simbolizează rapiditatea. Pentru săptămâna următoare, Racii vor căuta situații benefice, vor avea parte și de deplasări și întâlniri care vor fi de succes.

Leu- Transformare în profunzime

Leul are o carte dificilă, șase de negru, ce presupune o transformare necesară. Această schimbare va fi făcută în profunzime. Dacă nu veți face această schimbare benefică veți ajunge la un eșec. Faceți ce vă spune inima.

Fecioară- Ofertă interesantă

Fecioara are o carte foarte bună. Are o reușită profesională, dar pe lângă asta și o realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va fi o reușită care va putea construi o relație fi benefică pe viitor. Aveți grijă să nu refuzați nici o ofertă venită din partea unei persoane mai cu experiență.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru zodia Balanță- Evitarea unui conflict

Balanțele vor fi nevoite să facă o alegere săptămâna aceasta. Totodată, vor fi nevoite să lase deoparte îndoiala, ezitarea. Evitați pe cât e posibil o rivalitate, dacă știți că acea persoană nu vă are la suflet. Înainte de acționa, reflectați, atenționează Mihai Voropchievici.

Scorpion- Reverie

Scorpionii, au o carte neutră, luna. Au o săptămână în care încep să viseze, se duc undeva în trecut, în niște momente plăcute din anii precedenți și asta îi face pur și simplu să nu mai acționeze, să devină pasivi.

Săgetător- Noi prietenii

Săgetătorii vor ieși în evidență în cadrul acestei săptămâni. Dragostea, prietenia vă vor umple viața. Aveți parte de multe schimbări rentabile. Vă bucurați de revederea unei persoane care v-a lipsit o perioadă de timp din viața voastră. Se anunță noi relații amicale cu condiția ca voi să faceți primul pas.

Capricorn- Căutarea dragostei

Capricornii vor demara o nouă acțiune săptămâna trecută. Cei singuri își pot întâlni perechea. Este cazul să lăsați de-o parte pasivitate și să faceți ceva în acest sens.

Vărsător- fertilitate

Vărsătorii au parte de o carte interesantă, cea a fecundității. În cadrul acestei săptămâni s-ar putea să aveți în vedere o discuție despre conceperea unui copil.

Pești- Fericire și reușită pe toate planurile

Iese soarele pe strada Peștilor. Cartea lor simbolizează fericire și reușite pe toate planurile. Vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele. Clarificați fericit o situație care era destul de ambiguă. Dați dovadă de mare vitalitate și aveți succes în tot ceea ce vreți să întreprindeți. Pentru cei singuri, la orizont se întrevede o mare dragoste.

Recent Posts

Cercetătorii au descoperit de ce fumătorii iau rapid în greutate atunci când se lasă de fumat

Fumătorii care intenționează să renunțe sunt adesea îngrijorați de creșterea în greutate care vine la…

24 de minute ago

Ce trebuie să știi înainte de o mamografie. Un radiolog explică cum să te pregătești cel mai bine

Ce să știi despre mamografie. De ce este important să faci o mamografie de rutină…

55 de minute ago

Ce este insuficiența hepatică. De ce apare și care sunt semnele revelatoare

Ce este insuficiența hepatică. Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman și servește…

o oră ago

Ce sume de bani mai încasează ucrainenii refugiați din România, de la 1 mai. Ce condiții trebuie să îndeplinească

După începerea războiului în februarie 2022, ucrainenii au fost nevoiți să fugă din calea bombardamentelor.…

2 ore ago

Grăsimea de pe brațe ar putea prezice riscul de fracturi ale coloanei vertebrale, la persoanele de peste 50 de ani

Măsurarea masei totale de grăsime din brațe ar putea ajuta la prezicerea riscului de fracturi…

2 ore ago

Medici experți avertizează: Dacă observați aceste simptome, ar putea fi noua variantă COVID

Noua variantă COVID este KP.2, iar experții spun că este cea mai proeminentă tulpină la…

3 ore ago

Citeste si: