Categories: Stil de viaţă

Horoscop rune 20 decembrie. Berbecii se vor bucura astăzi de câștiguri financiare.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Jera: Jera inseamna castiguri materiale. Ceva fericit urmeaza, in relatii sau in afaceri. Jera este o runa a sperantei, iti transmite mesajul ca te asteapta ceva pozitiv in viitor. Nu trebuie sa-ti faci griji. Cand va fi, va fi, dar efortul si rabdarea vor fi rasplatite pe masura.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Nauthiz: Nauthiz reprezinta distanta dintre tine si o nevoie a ta. Din fericire ea are character temporar. Aceasta distanta nu va ramane asa pentru totdeauna. Mai ales daca faci tot ce-ti sta in putere pentru a acoperi aceasta nevoie.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Othila: Othila iti indreapta atentia catre casa ta, pamanturile tale, comunitatea din care face parte, care iti defineste identitatea. Othila iti transmite mesajul ca ai o datorie, o responsabilitate si chiar ar trebui sa te simti mandru de cei de dinaintea ta, de istorie si viitor, de onoarea si munca lor asidua. Othila a venit sa-ti readuca aminte de trecutul tau si de cat de maret poti deveni.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – RAIDO, inversata. Raido iti vesteste sa fii atent la abilitatea ta de a te indrepta spre alti oameni pentru a-i aduce in cercul miscarilor din viata ta. Ai noroc in viitoarele calatorii dar nu te indeparta de oamenii necesari pe care sa ii ai alaturi.

Runa Raido este simbolul calatoriei, a carului de razboi sau a tot ce inseamna cerc si mersul in bucla. Energia sa este de pamant precum o roca vulcanica si este conectata cu Tyr, zeul curajului si bataliilor vietii de zi cu zi. Raido transmite ca poti crea ca cerc in timp ce tu stai in mijlocul sau.

Cuvinte ca reincepere, repetare, relocare, reconciliere, renegociere sau recirculare provin din energia acestei rune.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa mai poarta denumirea de “ghimpele”. Desi poate fi vazut ca o sursa de durere, poate fi o sursa profunda de frumusete, la fel cum este si spinul trandafirului. Ea poate transmite mesajul unei combinatii frumusete/pericol.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Poate cauti raspunsuri la intrebarile pe care ti le-ai pus de mult timp. Raspunsurile sunt deja acolo pentru ca tu sa le vezi. Uita-te dupa semne si confirmari in jurul tau. Chiar daca nu vezi acum mesajele, calauzirea va veni spre tine prin vise.

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – Algiz : O situatie in care esti acum stagneaza. Nu este progres rapid la acest moment. Nu stii ce te asteapta dar nici nu e o alta cale, potrivit Sfatul Părinților.

Este posibil sa ti se deschida noi perspective sau deja s-au deschis si sa primesti o sansa sa schimbi anumite aspecte din viata ta. Situatia de care esti interesat iti va livra asemenea oportunitati.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – EIWAZ, inversata. Eiwaz iti indica posibilitatea unei incapatanari sau inflexibilitati ori lipsa de dorinta de a ceda sau de a face un compromis. Ca sa ai succes intr-un nou plan si sa il duci pana la capat, ai nevoie sa fii adaptabil oricaror imprevizibilitati, pentru ca drumul este lung si adesea intortocheat. Este runa ce simbolizeaza copacul vietii, magia si visarea.

Cuvantul de putere este “unitate” asa cum exista forta unificatoare puternica a naturii ce creaza o fundatie ferma a vietii.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – Fehu: Fehu este simbolul bunastarii, al posesiunii castigate prin actiuni personale sau prin noroc. Abundenta si puterea sociala si financiara sunt asociate cu aceasta runa. De asemenea, Fehu mai poate fi simbolul fertilitatii, al creatiei si al energiei creatoare.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata – Inguz: Ing este unul dintre numele zeului norvegian al agriculturii, Freyr. Legenda spune ca Freyr calatoreste in jurul pamantului intr-un car, daruind oamenilor fericire si fertilitate.

De aceea, simbolul aceste rune este relatia profunda a oamenilor cu Pamantul, iar indemnul este sa petreci mai mult timp in natura.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata – Jera: Jera este simbolul recoltei si anunta subtil ca e vremea pentru o schimbare. Asa cum natura se schimba, prin rotatia anotimpurilor, asa se schimba si omul. Orice ai face trebuie sa ai in minte faptul ca te astepta tot timpul vremuri mai bune.

ETALARE RUNE pentru PESTI

Runa etalata – Laguz : Aceasta runa orientata in jos vesteste ca este posibil sa te agiti prea mult, fortand sa realizezi ceva ce nu poate fi realizat. Cauti cu insistenta sa obtii un anumit rezultat cu orice pret si punand la bataie cele mai mari eforturi.

Dar cu aceasta abordare de forta si control, cel mai probabil urmeaza un colaps intern sau extern (cand ceva devine obsesia ta, iei totul prea emotional, nevrotic si orice esec in ideile tale iti creaza un colaps intern, tinzi sa vezi totul ca pe un dezastru).

Insa resursele nu iti sunt nelimitate si nimeni nu poate actiona dincolo de puterile si abilitatile sale fara sa se astepte la cadere.

Recent Posts

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

20 de minute ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

50 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

2 ore ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică