Categories: Stil de viaţă

Horoscop rune 24 decembrie. Ce pregătesc runele de Crăciun?

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – INGUZ : Aceasta runa reprezinta nevoia de a impartasi, de a fi dorit, de a cauta dupa similaritati si un impuls spre armonie in relatiile personale. Ar putea fi si un semnal pentru o noua cale, o noua relatie, chiar si o noua viata. Runa Inguz simbolizeaza finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiune si de nesiguranta.

Totusi, este necesar sa fertilizezi solul pentru ca aceasta eliberare sa se produca. Tine-ti picioarele pe pamant si stai departe de orice influente de nedorit. Este un bun moment sa finalizezi orice proiect stagnant din viata ta.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Mannaz : Daca crezi ca te poti baza pe recunoasterea altora ca sa iti demonstrezi gloria, te inseli. Din contra, o situatie iti necesita o smerenie personala si o stare de a fi umil.

Nu atrage atentia artificial asupra ta. Cei dragi si prietenii nu sar acum sa te onoreze si nici sefii nu sunt fanii tai acum. Chiar daca asta ti se pare nedrept, exista ceva de invatat din aceste momente.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Nauthiz: La nivel spiritual, aceasta runa iti transmite mesajul ca sufletul tau simte nevoia unei inaltari. Sufletul se simte sarac si are nevoie de o imbogatire.

Aceasta nemultumire spirituala te poate impiedica sa atingi abundenta in stare materiala.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – Perth: Perth reprezinta fertilitatea, misterul, tot ce este nevazut. Mana destinului, karma, predestinarea divina isi fac simtita prezenta.

In timp ce soarta este ceva complex si imposibil de inteles, aceasta runa vine sa-ti arate cat de puternic este scopul tau. Soarta este o forta puternica pe care nu o cunosti, dar pe care trebuie sa o respecti.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa extrasa – TEIWAZ : Runa germanica Teiwaz semnifica razboinicul viteaz si steaua calauzitoare de pe cer pe care se bazau vitejii vikingi odinioara. Ea este purtatoarea energiei masculine degajate de viteji si reprezinta anxietatea si ambitia de a cuceri.

Atunci cand primesti aceasta runa, primesti sfatul de a persevera, indiferent de obstacole, spre telul tau, dar fii rabdator in tot acest proces.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Ansuz sugereaza ca exista o semnificatie in totul in preajma ta. Incearca sa te asiguri ca ai canalele de comunicare deschise si functionale intre tine si cei dragi. Este o buna ocazie sa pui mana pe telefon, mail sau sa scrii cuiva, in special daca ai tot amanat acest lucru.

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata – BERKANA : Berkana reprezinta copacul mesteacan. Mesteacanul este simbolul reinnoirii, renasterii, nasterii, cresterii si fertilitatii. Este o runa ce transmite veselie si anunta rezultate bune din actiunile pe care le-ai facut. Este o runa despre si pentru familie si a unei gospodarii bune si prospere.

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata – Ehwaz (inversata) : Atentie ca letargia sa nu fie cauza de regres si de miscari incetinite. Poti avea gandire neclara, te poti simti pierdut precum un calaret intr-o padure incetosata. Daca cineva a stat pe loc pana acum, acum se poate misca. Cineva increzator sau disponibil isi poate exprima intentii negative. Ehwaz este runa impulsului.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa etalata – Isa: Isa este una dintre cele mai simple rune. Isa reperzinta linistea si puritatea ghetii. Mitul creatiei norvegiene provine din imbinarea a doua forte “focul” (Kenaz) si gheata (Isa). Cand apare aceasta runa, ar fi bine sa limitezi calatoriile si deciziile importante si sa astepti momente mai fertile, potrivit Sfatul Părinților.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata – INGUZ : Runa germanica Inguz semnifica noi inceputuri si vointa divina pentru acestea. Aceasta runa te anunta ca exista si o noua cale de a obtine ceea ce vrei. Totodata iti transmite si faptul ca poti avea parte de o noua relatie.

Fertilizeaza mai intai solul, termina orice treburi neterminate ai, apoi fii deschis pentru noul vestit de aceasta runa si care va veni la momentul potrivit.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata – Jera: Jera inseamna schimbarea, in sens pozitiv. Aceasta schimbare nu este temporara, ci una permanenta datorata muncii asidue. Poate ca urmeaza o pensionare, o preioada sabatica sau o vacanta binemeritata. Totul se intampla pentru ca tu sa te bucuri de rezultatele muncii tale. Aceasta runa mai poate transmite mesajul ca trebuie sa depui eforturi mai mari pentru a finalize un anumit proiect, insa la final recompensa va fi pe masura efortului depus.

 

 

Recent Posts

EL ar fi adevăratul iubit al Simonei Halep. Nu este cel despre care a scris deja toată presa

Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…

6 minute ago

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

37 de minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

o oră ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

2 ore ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică