Categories: Stil de viaţă

Horoscop rune – săptămâna 10-16 iulie. Mihai Voropchievici prezice cine va avea o săptămâna negativă

Numerologul Mihai Voropchievici prezice cine va avea o săptămâna negativă, una bună și cine pune mâna pe bani. Care sunt cei mai avantajaţi nativi, potrivit playtech.ro. Citește horoscopul pentru fiecare zodie în parte și vezi ce ți-au pregătit planetele pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Berbec

Berbecul are o pasă bună săptămâna următoare, va avea zile de visare în care, undeva, amintirile și trecutul revin. Este o săptămână de pasivitate în care rolul important îl are familia.

Seara, noaptea, cu cei dragi e bine să stați la scurte povestioare; aducere aminte și o mare receptivitate pentru acești nativi. Emoțiile vor fi la cote înalte, este o săptămână de relaxare pentru Berbec.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Taur

Nativii din zodia Taur trebuie să își găsească echilibrul interior săptămâna care urmează. Sunt stăpâni pe situație, vor avea posibilitatea de a călători, de a își satisface niște plăceri, niște bucurii, o dorință mai veche.

În această călătorie, care poate fi și în străinătate, veți avea parte de niște descoperiri pasionale. Înaintați, veți avea succes, reușită și, la întoarcerea din călătorie, șansa să semnați un contract, un lucru fantastic de benefic.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână în care devin mai bulversați sau o anumită situație îi bulversează, le aduce momente de furie și vor apărea dispute. Orgoliul lor poate fi rănit.

Încercați să vă controlați starea nervoasă și nu fiți chiar atât de lezați că vi s-a șifonat imaginea, orgoliul. Când acesta este scos la înaintare, nu conduce la nimic bun.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Rac

Racul are o săptămână de renaștere, de reînnoire, un sens benefic asupra tuturor lucrurilor care îi înconjoară. Au o săptămână în care predomină și libertatea, dar se și pot salva dintr-o situație dificilă.

Astrele sunt alături de voi! O veste, poveste și multe alte vești, dar și întoarcerea cuiva drag acasă. Vin lucruri extrem de benefice și pentru Raci.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Leu

Leul are o săptămână în care pune capăt unei situații care nu v-a convenit, care v-a stricat feng shui-ul și în care se impune asupra voastră o transformare.

Aceasta va fi în urma unui eșec în care se finalizează sau ia sfârșit o situație care va creat destule neplăceri, care nu v-a satisfăcut deloc. Săptămâna voastră va fi, mai degrabă, negativă.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Fecioară

Fecioara are o săptămână excelentă, are parte de fericire, de reușite, se va afirma, vă vor fi recunoscute meritele. Se clarifică, în mod fericit, o situație pe care o țineați voi undeva sub control.

Dați dovadă de mare vitalitate. Nativii din domeniul artelor vor avea succes prin ceea ce crează. Creativitatea va fi, în zilele următoare, la loc de cinste.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Balanță

Balanța are o carte foarte bună! Simbolizează începutul unei noi acțiuni, deci o activitate profesională reușită, o realizare materială pozitivă. Scurt și la obiect, o carte foarte bună și o săptămână excelentă.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Scorpion

Scorpionul are o săptămână în care trebuie să aibă grijă la relațiile parteneriale, dacă nu mai vrea o tablă a înmulțitii. Pe scurt, fecunditatea este la cote înalte, dar și receptivitatea voastră la dragoste prin gentilețea de care dați dovadă și răbdarea cu care de multe ori treceți marea.

E recomandată o ieșire în natură. Dragostea acolo este mult mai benefică pentru că, în aer liber, la poalele unui munte sau la umbra unui copac, aveți parte exact de ceea ce vă doriți voi, în general: să aflați niște secrete. Săptămâna va fi cu multe destăinuiri de secrete, benefică afectiv.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Săgetător

Săgetătorul va fi, la începutul săptămânii, obligat să facă o alegere, dar este bântuit de ezitare, de îndoială, de dualitate, multă neliniște.

Aveți rivalitate cu persoane din jurul vostru și, înainte de a acționa, carte vă obligă să aveți o reflecție amănunțită înainte de a lua o decizie și de a acționa.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Capricorn

Truditorul horoscopului, harnicul Capricorn are o carte destul de negativă în care iluziile, rea-credința, abandonarea sau o trădare pot surveni.

Veți fi prizonierul unei situații neplăcute, nu puteți face mare lucru pentru moment. Aveți grijă cum acționați, este o săptămână mai anevoioasă în care râul vieții dumneavoastră este mai învolburat.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Vărsător

Vărsătorul are o carte neutră, dar totuși ușor pozitivă. Simbolizează începutul unei noi acțiuni pentru voi, care se referă, în mod special, asupra profesiei.

Este foarte posibil ca unii dintre voi să își schimbe profesia. Nu e un lucru rău, orice schimbare e benefică și, în final, este cu realizare materială pozitivă. Cu alte cuvinte, aveți noroc la bani.

Horoscop rune săptămâna 10-16 iulie – Pești

Peștii au o săptămână în care importanța comunicării și a schimburilor este nemaipomenită. Veți primi o scrisoare, un mail, un telefon, veți fi puși în situația să faceți o deplasare care ar putea fi o reuniune de familie.

Pentru cei care au copii departe, în afara țării, reîntâlnirea este fantastic de benefică pentru voi. Se anunță o săptămână bună!

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

5 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

5 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

6 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

6 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

7 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

7 ore ago

Citeste si: