Sari la conținut

3 zodii norocoase în 2023-2024. Astrolog: Acest lucru este destul de rar. Să nu fiți surprins dacă câștigați sau moșteniți bani

Predictii astrale
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii care au noroc de bani mulți

Un expert în astrologie a vorbit în exclusivitate pentru Express.co.uk despre unde vor avea noroc semnele zodiacale în perioada 2023-2024.

În astrologia occidentală există 12 semne zodiacale, fiecare cu trăsături și caracteristici diferite de personalitate.

Fiecare semn zodiacal se poate aștepta la diferite succese și eșecuri, obstacole și rezultate din fiecare an, dar, potrivit astrologului Jessica Adams, toate cele 12 semne zodiacale au parte de noroc.

Ea a vorbit în exclusivitate pentru Express.co.uk despre modul în care Berbecii, Taurii și Gemenii vor avea noroc de acum până pe 25 mai 2024.

Jessica a spus: „Nu este o problemă: „În astrologie, planeta Jupiter guvernează norocul, așa că norocul tău depinde în parte de acest celebru simbol al horoscopului. Dacă v-ați născut cu Jupiter exact în aceeași poziție cu Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte și așa mai departe, atunci vă dublați norocul. Acest lucru este destul de rar.

Citeste si:

„Este mult mai comun să ai un ciclu norocos, care îți oferă câștiguri și avantaje temporare. Norocul tău se menține pentru o anumită perioadă de timp. Acum ne aflăm în ciclul Jupiter în Taur, așadar, în ce direcție ești binecuvântat de stele până pe 25 mai 2024?”.

Berbec

Potrivit Jessicăi, Berbecul este pe cale să aibă noroc când vine vorba de bani – „poți face sau economisi o avere în acest ciclu”.

Astrologul a sugerat că Berbecii nu vor trebui să muncească prea mult pentru banii lor în acest an, de fapt, „este momentul să obțineți ceva pe nimic”.

Nu fiți surprins dacă „câștigați sau moșteniți bani, obțineți o mărire de salariu sau un loc de muncă mai bine plătit, obțineți o afacere imobiliară sau vedeți cum crește valoarea casei dumneavoastră”.

„Dacă vă lansați o afacere, amintiți-vă că Jupiter în Taur este același ciclu care a lansat McDonalds, James Bond și The Body Shop. Tot ceea ce plantați acum, din punct de vedere financiar, își arată creșterea peste aproximativ 12 ani, în astrologie.”

Taur

Taurul este pe cale să devină un bărbat sau o femeie nouă, Jessica prezicând un „ciclu de relansare pentru tine. Aspectul tău va ajunge în atenția publicului în aprilie și mai într-un mod minunat și nou”.

„Pentru tine, concentrarea asupra titlului, profilului și imaginii tale poate duce la pierderea în greutate, o nouă tunsoare măgulitoare, lentile de contact sau o nouă carte de vizită prestigioasă.

„În astrologie, multe depind de ceea ce făceați în urmă cu aproximativ 12 ani, deoarece faptele bune sau sarcinile importante pe care le-ați îndeplinit atunci vă pot ajuta acum, cu premii sau calificări.”

Gemeni

Potrivit Jessicăi, Gemenii se vor transforma în timp ce Jupiter se află în ciclul Taur – dar numai ei vor vedea rezultatele incredibile ale acestei transformări.

Ea a afirmat: „Nimeni nu va vedea beneficiile pe care le obțineți în acest ciclu, deoarece au loc în cea mai privată și solitară zonă a horoscopului vostru.

„Este posibil să obțineți beneficii din hipnoză, religie sau lecturi psihice până pe 25 mai 2024. Acesta este ciclul în care oamenii renunță la alcool sau înving o fobie.”

Astrologul a făcut aluzie la o iluminare și o creștere personală, posibil sub forma găsirii religiei, a „spiritualității”, a unui terapeut sau chiar a unei cărți bune de auto-ajutorare.

Sănătatea mentală a Gemenilor ar putea lua o întorsătură bună odată cu avansarea unor „noi descoperiri medicale” – „progres pe interior!”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.