Categories: Stil de viaţă

Horoscop Săptămâna Luminată: vești extraordinare pentru 5 nativi. Aceștia vor avea parte de câștiguri financiare și protecție Divnă

Horoscop Săptămâna Luminată: vești extraordinare pentru 5 nativi. Luna Nouă în Taur de pe 8 Mai vne cu multe schimbări în viața nativilor.

Horoscop Săptămâna Luminată. Berbec

Pe 8 mai, Luna Nouă din zodia Taur, deschide noi etape în planul financiar, iar nativii Berbec pot încheia contracte profitabile, dacă au știut să se pună în valoare în ultimul an.

Urmează o perioadă în care Berbecii pot contura planuri financiare de viitor și au o dorință mare de a-și crește veniturile.

În partea a doua a săptămânii se anunță zile aglomerate privind rezolvarea unor chestiuni personale, birocratice și mai multe deplasări.

La serviciu, au loc discuții și pregătirea unor strategii, în care nativii Berbec vor fi în centrul atenției.

Finalul săptămânii aduce o vizită la familie, preocupări pentru casă și spațiul de locuit.

Imagine creată cu AI

Horoscop Săptămâna Luminată. Taur

Pe 8 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care le deschide noi orizonturi nativilor Taur și ocazia să se afirme, să-și seteze obiective personale sau profesionale pentru următorul an.

Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din registrul astral și poate să aducă schimbări în planuri, așa că nativii sunt invitați la schimbare, să fie flexibili și să coopereze cu noul drum care li se deschide.

Registrul astral se schimbă în partea a doua a săptămânii, când intervin chestiuni financiare, încasează bani și mai cumpără cadouri pentru prietenii cu care nu au apucat să se vadă în perioada sărbătorilor.

Finalul săptămânii vine cu dispoziție pentru studiu, acumulare de cunoștințe, interes pentru activitățile profesionale.

Horoscop Săptămâna Luminată. Gemeni

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care deschide o etapă de vindecare și conștientizare a unor situații din trecut.

Fenomenul astral se formează în sectorul subconștientului și frământărilor interioare și invită la un bilanț, la un nou început, care poate avea loc dacă nativii Gemeni înțeleg să lase în urmă trecutul.

Uranus, planeta surprizelor, face parte din contextual astral și aduce răsturnări de situație în credințele și convingerile nativilor.

Finalul de săptămână aduce preocupări pentru bani, încasarea unor sume și administrarea cât mai bună a banilor.

Horoscop Săptămâna Luminată. Rac

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care deschide etape noi în planul relațiilor de prietenie, vieții sociale, proiectelor pe termen lung.

Următoarele două săptămâni sunt importante pentru setarea unor obiective și în activitățile de pe urma exercitării profesiei.

Finalul de săptămână vine cu preocupări pentru planurile personale, programarea unei vacanțe și o vizită la rude.

Horoscop Săptămâna Luminată. Leu

Pe 8 mai are loc Luna Nouă din zodia Taur, care le deschide noi orizonturi nativilor Leu în sfera profesională, a imaginii și reputației.

În următoarele două săptămâni sunt invitați să-și seteze obiective pe termen mediu și lung.

În partea a doua a săptămânii se activează sectorul prietenilor și Leii ies în oraș, socializează, merg la evenimente și caută să pună pe roade un proiect. În weekend au nevoie de odihnă și caută să înțeleagă niște situații din trecut.

Horoscop Săptămâna Luminată. Fecioară

Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, care deschide etape noi în sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor, cunoașterii și credințelor/principiilor.

Următoarele două săptămâni sunt importante în setarea unor obiective în aceste domenii, însă nu sunt excluse situații neașteptate sau surprize, care să dea peste cap planurile, dar și principiile și sistemul de valori, să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Sectorul carierei și reputației profesionale este activat în partea a doua a săptămânii, când nativii Fecioară pot discuta cu superiorii despre preluarea unui nou job, funcție, proiect sau administrarea unui buget.

Finalul de săptămână aduce întâlniri cu prietenii, ieșiri și programarea unei călătorii cu un grup mai mare.

Horoscop Săptămâna Luminată. Balanță

Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, este evenimentul astrologic al săptămânii, care anunță noi începuturi în sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse, privind relația, viața intimă și transformările profunde.

Nativii singuri ar putea să facă o schimbare importantă în planul amoros, susține astrologul.

Pe fondul acesta astral, în partea a doua a săptămânii, se activează sectorul credințelor și sistemului de valori și nativii vor căuta să ia niște decizii în acord cu convingerile și filosofia lor de viață.

Finalul de săptămână aduce decizii importante legate de sfera profesională, continuarea unui proiect pe termen lung sau realuarea unei activități independente.

Horoscop Săptămâna Luminată. Scorpion

Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, dinamizează casa relațiilor și marchează noi etape în relație.

Încep noi etape, însă situația în cuplu poate lua o întorsătură diferită și nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate, care să dea peste cap o concluzie, o decizie sau viitorul relației.

În partea a doua a săptămânii intervin discuții legate de administrarea unor sume de bani, a unor bunuri de o valoare mai mare, pe care nativii vor să le valorifice sau să intre în posesia lor.

Finalul de săptămână aduce ieșiri, întâlniri cu prietenii, discuții despre organizarea unei vacanțe în afara țării, dar și preocupări pentru o recalificare, începerea unor cursuri sau participarea la un schimb de experiență.

Horoscop Săptămâna Luminată. Săgetător

Luna Nouă din zodia Taur, din 8 mai, marchează un nou început în planul profesional, un job nou sau începerea unei activități pe cont propriu.

De asemenea, este un moment prielnic pentru începerea unei diete și a unui stil de viață sănătos.

Uranus, planeta imprevizibilului, face parte din registrul astral și poate aduce schimbări neașteptate sau bruște în aceste domenii, surprize sau răsturnări de situație.

În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul relațiilor și nativii Săgetător își petrec mai mult timp cu partenerul de cuplu și au discuții legate de vacanță, un proiect independent, relațiile cu copiii și programul acestora.

Finalul de săptămână aduce preocupări pentru situația financiară și administrarea unor sume de bani sau bunuri de o valoare mai mare, a familiei, o moștenire sau intrarea în posesia unor acte notariale.

Horoscop Săptămâna Luminată. Capricorn

Luna Nouă din 8 mai, din zodia Taur, marchează noi începuturi în planul sentimental, în relația cu cineva drag, privind copiii, valorificarea unui talent, începerea unui proiect creativ, dar și petrecerea timpului în mod plăcut și găsirea unor metode noi de relaxare.

Din registrul astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că pot să apară evenimente neprevăzute sau răsturnări de situație cu surpriză.

Contextul astral din partea a doua a săptămânii aduce volum mare de muncă la serviciu, discuții și ședințe pentru implementarea unor strategii noi.

La finalul săptămânii, nativii singuri ar putea să petreacă clipe deosebite cu cineva cunoscut de curând cu care sunt interesați să înceapă o relație. Cei aflați într-un cuplu de mai mult timp discută chestiuni de familie, de o mutare, de administrarea unor bunuri.

Horoscop Săptămâna Luminată. Vărsător

Luna Nouă din 8 mai, din zodia Taur, marchează noi începuturi în planul familiei, căminului, părinților și administrării patrimoniului.

În partea a doua a săptămânii, se activează sectorul iubirii și aventurilor romantice și nativii pot merge la o întâlnire sau să cunoască pe cineva întâmplător la un drum scurt.

În cuplurile cu copii este posibil să se discute despre programul acestora și activitățile pe care le vor urma în perioada următoare.

Vărsătorii pot să caute oferte de vacanțe sau de a pleca în minisejururi.

Finalul săptămânii aduce preocupări casnice, gospodărești, posibil și sarcini rămase restante de la serviciu sau preocupări pentru starea de sănătate.

Horoscop Săptămâna Luminată. Pești

Luna Nouă din 8 mai, din zodia Taur, marchează noi începuturi în planul comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți, privind negocierile sau relațiile cu rudele.

Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, evenimente neprevăzute într-o deplasare, revenirea asupra unor decizii sau concluzii și o schimbare bruscă de atitudine sau abordare în interacțiunea cu ceilalți.

Registrul astral se schimbă la jumătatea săptămânii, când intervin chestiuni legate de casă, familie, părinți și administrarea unor bunuri, planuri pentru o renovare sau reamenajare pentru confort.

La finalul săptămânii, nativii Pești au dispoziție de aventuri romantice, merg la o petrecere, o întâlnire sau ies în afara orașului la relaxare.

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

3 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

3 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

4 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

4 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

5 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

5 ore ago

Citeste si: